Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiaderko

ból podbrzusza

Polecane posty

Gość wiaderko

WItajcie od 23 do 30 maja miałam dni płodne, w tym czasie staraliśmy się o dzidziusia. Owolacje mialam 28 maja. Od rana boli bardzo mnie podbruzsze, jajniki tak mnie bardzo ciągną. Trochę łagodniejszy ból od @. czy może to być np objaw zagniezdzania ??Czy któras z was tak miala ? czy za szybko na jakiekolwiek objawy ??

Gość ania.doradca.ladeevit
Po tak krótkim czasie nie można ocenić czy jesteś w ciąży. Odczekaj trochę i wtedy zrób test ciążowy.

Gość kto pyta etc....
Witam, ostatni okres miałam 15.05 cykle średnio 29-30 dni. Jajnik mnie "pobolewa" bo nie można powiedzieć, że jest to taki mój standardowy ból, poza tym moje piersi są jakby "napompowane" i bardzo tkliwe-jak nigdy, ponadto ból podbrzusza który co jakiś czas łapie, ale po chwili ustępuje. To samo dotyczy pachwiny-uczucie ciągnięcia, ukłucia. Temperatura utrzymująca się na poziomie 37 stopni, ogromna senność. Z racji tego, że wraz z moim partnerem staramy się o dziecko nie mogłam się powstrzymać i wczoraj zrobiłam test-wynik negatywny:( Czy te objawy mogą coś sugerować, czy test wykonałam zbyt szybko?

Gość m.m.mmmm
Ja mam całkiem podobnie, tylko że mam raczej bardzo nieregularne cykle i ten trwa już 75 dni! Robiłam 4 testy-wszystkie negatywne, ani śladu 2 kreski. Zabezpieczamy się prezerwatywą, nigdy nam nie pękła, zawsze było ok. Teraz boli mnie od wczoraj brzuch jak na @, ale mimo to się martwię.. Ostatnio też mam duże stresy na uczelni, więc moze to jest to. No i co roku na wiosnę mniej więcej w maju miałam jakieś dziwne zaburzenia (długie cykle, plamienia, itp). Sama już nie wiem.. Czy 4 testy różnych firm mogą się mylić?

Gość ania.doradca.ladeevit
Zrób ponownie test za kilka dni lub badanie krwi. Zbyt wczesne zrobienie testu często może pokazywać wynik negatywny.