Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia27...

mam dosc mojego ojca.Co robic?

Polecane posty

Gość kasia27...

dzisiaj mój ojciec znowu zaczał wariować. Powód taki jak zawsze: kasa. Pieprzona kasa. Moja mama musi sie u niego rozliczac z kazdego grosza, przedstawiać rachunki z zakupów, mimo, ze sama pracuje. Po prostu zarabia mniej. Nie wiem, jak mam jej pomoc:(. Nie chciałam mamie mówic, ale wiem, ze ojciec jezdzi na dziwki. Nie wiem, czy to cos da, bo oni sie po prostu nienawidza. Poradzcie cos

Gość gość
Jak mieszkalam w domu to tez bylo nie zaciekawie, chyba nic nie zrobisz..... to jest okropne ze kobieta boi sie odejsc od swojego meza :(

Gość kasia27...
up

Twoja mama nie powinna zgodzić się na takie traktowanie ,to nie jest normalne aby tak traktować żonę.Jeśli mama pracuje to powinna się postawić ,musi szukać jakiegoś rozwiązania ,bardzo jej współczuję ,moze porozmawiaj z mamą czy widzi jakieś wyjście z chorej sytuacji ,poszukaj jakieś publikacje na temat przemocy psychcznej ,może mama poczyta i zrozumie ,że szkoda jej zdrowia i życia dla takiego człowieka .A może powiedz ojcu tak aby mama nie słyszała ,aby przestał się awanturować i rozliczać mamę z pieniędzy bo ty powiesz mamie na co wydaje pieniądze ,sama nie wiem może będzie się bał ,ile masz lat ,jesteś dobrą córką i martwisz się o mamę ,życzę Ci abyś razem z mamą znalazła rozwiązanie ,pozdrawiam

Gość mądralinekk
a że niby dlaczego mężczyzna ma wydawać na rachunki a kobieta nie? mamy równouprawnienie

Gość dkjfknhf
Twoj ojciec robi zle i dlatego was zastrasza zebyscie sie baly go... to taka psychiczna gra, on sie w ten sposob asekuruje uwazam ze powinnas odwaznie stanac po stronie mamy i wykrzyczec mu, wywrzeszczec jak mamy nie bedzie w domu, ze wiesz o wszystkim i zeby przestal sie nad mama znecac psychicznie i ja dreczyc bo sobie na to nie zasluzyla on chodzi na dziwki a mama zbiera jak wyda cokolwiek bo on nie bedzie mial na swoje fantazje.. twoj ojciec powinien stracic grunt pod nogami a ty masz asa w rekawie bo wiesz o jego zdradach wykorzystalabym to, szczerze, by pomoc mamie w tej chorej sytuacji wykrzycalabym ze jest egoista i ze dla niego juz nic nie znaczycie bo on przychodzi do domu ma wyprane, posprzatane, ugotowane, cieplo i czysto, rodzina na niego czeka a on nie potrafi tego docenic, ma was gdzies oj.....mialby ze mna na pienku nie boj sie go, odwaznie bez mrugniecia okiem zrob mu taka chryje ze popamieta do konca zycia i dziwek mu sie odechce

Gość dkjfknhf
i jeszcze jedno: mam nadzieje ze twoja mama z nim nie sypia, dziwki z wszelkim miesem sie puszczaja, nie zawsze uzywaja kondomy, mogly go zarazic hiv, niech mama sie od niego z dala trzyma

Gość mądralinekk
a skąd wiesz że ma wyprane??od tego zacznijmy....

Gość kasia27...
Ja jestem już dorosła. Moja mama jest przewlekle chora i ma problemy z chodzeniem, dlatego kilka lat temu postanowiła z ojcem, że będzie pracować na pół etatu. O to teraz ma do niej pretensje, bo nie zarabia tyle pieniędzy, mimo, że w domu robi wszystko. Ja próbuję mamę od kilku lat namówić, żeby się wyprowadziła. Naprawdę nie wiem już co robić, bo mój ojciec to furiat. Chciałby mieć wszystko, ale nic nie wydawać. Potrafi w złości niszczyć rzeczy naprawdę drogie. Mnie straszy, że popełni samobójstwo, a ja zwyczajnie się boję. Też już wysiadam, ale boję się mamę z nim zostawić.