Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cubdibdikb

gdyby w Polsce nastapila islamizacja to ilu z was...

Polecane posty

Gość cubdibdikb

wyrzekloby sie swojej wiary albo przeszlo z ateizmu na islam w obliczu grozacej wam smierci?

Gość cubdibdikb
zjadam paproszki z pępuszka

Gość gość
Ja może tak. Nie wierzę w żadnego boga, ale co mi tam... mogę poudawać, że wierzę jeśli to uratowałoby mnie przed spaleniem na stosie itp.

Gość Sebastian 21
Ja też bym musiał udawać. przecież w życiu nie uwierzył bym w te bzdury haha brrr :) W kościół też niewierze bo wiem to co wiem i niemoże być dla mnie innaczej. Nie da się

Nie wyrzekłabym się. I mam po dziurki w nosie tematów o muzułmanach, dziś się o to pokłóciłam z chłopakiem :( o muzułmanów.. porażka :(

Gość cubdibdikb
no coz ateistom latwiej bedzie;) prawdopodobnie bedzie powtorka z rozrywki i mnostwo chrzescijan zostanie wymordowanych

Gość gość
islam to obcina głowy a ja bym zostałbym meczenikiem za wiare i wysadzłbym sie w powietrze

Gość cubdibdikb
teorio ja rowniez sie nie wyrzekne. wole tortury (chociaz nikt w to sie nie bedzie bawil tylko odrazu zetna mi glowe) niz wyrzec sie Boga

Po co mysleć, o czym co w ogóle moze nie nastąpic? W Polsce na 40 mln osób tylko około 0.05% to muzułmanie. Rozumiem, ze we Francji, Niemczech itd stanowią już pewien problem, ale jak na kraje tak wysoko rozwinięte, na pewno sobie poradzą. A do nas nawet nie chcą przyjeżdżać bo nie stwarzamy dla nich perspektyw i to że jesteśmy zacofanym krajem (co mysle ma wiecej plusow niz minusow w wielu sytuacjach) akurat w problemie z muzułmanami jest plusem! Nasza gospodarka, brak pracy, kultura (?) ich odstraszają i bardzo dobrze! A jak kraje zachodu sobie z tym poradzą to może wtedy będziemy mieć juz rząd odpowiedniego ilorazu inteligencji, żeby wzorować skuteczne metody od sąsiadów ;)

Ile razy wybuchnie epidemia? wojna? powódź? trzesienie ziemi czy inny kataklizm? Mimo, ze niosa za sobą straty nastepuje naturalna selekcja organizmów. Jeżeli Komuś Wyżej nie będzie sie podobał porządek na świecie, to zmieni to. Rozprawiamy tutaj o czymś, co jak juz wspomnialam moze nigdy nie nastapic albo moze byc odległą przyszłoscią, a tymczasem koniec świata moze nastąpić za pare godzin, dlaczego tym sie nie martwicie? islamizacja świata jest tak samo realna jak jego koniec - 'nie znacie dnia ani godziny'

Gość cubdibdikb
moze nam sie uda wygrac z islamizacja to fakt ( muzulmanow urodzonych w europejskich krajach nie da sie wytepic bo sa prawowitymi obywatelami tych krajow) ale nalezy rowniez brac pod uwage te najgorsze opcje. niestety wcale nie jest tak jak piszesz. islamistow polska kultura i brak pracy wcale nie sa odstraszajace. stworzyc nowe miejsca pracy dla swoich ludzi nie jest problemem.

Gość cubdibdikb
to ze u nas jeszcze nie ma muzulmanow to tylko kwestia czasu. na pierwszy ogien ida te "latwiejsze" kraje