Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość225

Fantazje...w aucie - PASY!!!

Polecane posty

Gość marcel123
to zależy czy masz jakieś zahamowania jeśli chodzi o seks i pozycje ?, ale jeśli mowa o tych sutkach to z pewnością językiem zajął bym się nimi delikatnie ssąc i liżąc Twoje piersi i sutki. Chcesz tutaj pisać czy na gg ???

Gość Gość225
Mmm na samą myśl robię sie wilgotna :) pisz dalej....

Gość marcel123
lekko przygryzam Twoje sutki, biorę je do ust i ssę ciągnąc je ku górze. palcami ściskam je i kręcę nimi. Staję za Tobą przytrzymując Ci głowę i wkładam swojego penisa w Twoje usta, żebyś go mocno ssała i nie mogła głową ruszyć, wkładam Ci go głęboko i energicznie.

Gość marcel123
chcesz jeszcze ...

Gość Gość225
a ja robię dokładnie tak jak sobie życzysz...gdybym nie była związana pieściłabym Cię, jednocześnie ściskając Twoje pośladki, masowałabym i lekko lizała jądra a potem mocno wzięłabym w dłoń Twojego twardego penisa i ssała aż spusciłbyś mi się głęboko do buzi...

Gość Gość225
ale wróćmy do tego że jestem zapięta w pasy i unieruchomiona...co byś dalej zrobił?

Gość marcel123
super to z pewnością bym chciał i rozwiązałbym Cię ale najpierw muszę wylizać Twoją myszkę. Te pasy to fajna rzecz nogi masz szeroko rozłożone a ja mogę włożyć Tobie cały język i poruszać nim w Twojej c*pce góra, dół, na boki z lekka ssąc Twoją łechtaczkę. Lubię jak jesteś taka mokra. Teraz lizę twoje pachwiny, uda, stopy i delikatnie językiem muskając Twoje nogi wracam i ponownie liże Twoją łechtaczkę wkładam Ci język w c*pkę najgłębiej jak się da

Gość Gość225
Wtedy proszę Cię żebyś robił to szybciej i mocniej, doprowadzasz mnie do takiej rozkoszy że zaczynam coraz głośniej jęczeć i się prężyć...

Gość Gość225
Niesamowity jesteś:) już mam sterczące sutki i mokrą c*pke.......a ja proszę żebyś przestał mnie 'drażnić' i wszedł we mnie głęboko i zaczął szybko imocno posuwać,tak żebym nie przestawała krzyczeć, a moje ciało zalewałaby fala kolejnych orgazmów...

Gość marcel123
wchodzę w Ciebie długimi r****mi wchodzę do samego końca i wychodzę i tak raz po raz, łapię Cię mocno za uda i wchodzę w Twoją c*pkę do samego końca i energicznie zaczynam Cię posuwać z całej siły taka jesteś mokra że aż mi po jądrach cieknie seksownie się wyginasz żałujesz że nie możesz się ruszyć ? bo mi odpowiada bycie panem sytuacji :)

Gość Gość225
Absolutnie nie żałuję bo mi odpowiada bycie uległą, posłuszną i zdominowaną przez Ciebie... Wracając do początku chciałabym żebys mnie rozebrał, wyobrażam sobie jak Cie pieszcze a Ty prowadzisz mnie na fotel, siadam na nim a Ty rozkładasz moje nogi i zaczynasz krępować...

Gość Gość225
Teraz moja kolej. Teraz Ty chłopczyku będziesz bezwolny, skrępowany i zawstydzony. Otwórz pysk i poczuj jak stróżka mojej śliny wpada do Twoich ust. Patrz mi w oczy. Co teraz czujesz? Co czujesz pytam! Wiesz już, że nie jesteś panem sytuacji, że Twoja pozorna kontrola jest złudzeniem, że zrobię z Tobą co zechcę. I jak Ci z tą myślą?

Gość Gość225
wpis z 3:01:38 nie mój- jakis podszyw!!

Gość Gość225
Obrzydliwy:O 🖐️

Gość marcel123
Na stojąco ściągam z Ciebie bluzeczkę, i rozpinam Ci stanik, potem rozpinam spódniczkę, następnie zębami zrywam z ciebie majteczki. Popycham Cię na fotel upadasz na niego ściągam Cię trochę z niego w dół. Rozkładam Twoje nogi szeroko chwytam mocno za kostkę i przywiązuję. To samo robię z drugą. Następnie ręce chwytam Cię mocno za przedramię, unier****miam nadgarstki i mocno krępuję, w drugą rękę wkładam Ci swojego penisa żebyś go trochę popieściła. Teraz wykręcam Ci drugą rękę i mocno przywiązuję. Dotykam Twojej mokrej c*pki a następnie daję Ci palce do polizania. Mam wejść w Ciebie w c*pkę czy w pupę też lubisz ?

Gość Gość225
Uwielbiam seks analny...daje o wiele większą rozkosz :)

Gość Gość225
Opiszesz mi co byłoby dalej?? Cały czas pieszcze swoją mokrą c*pkę i czekam na ciąg dalszy...

Gość maczo niech inni mi wybacza
a ja bym to zrobił inaczej wypioł bym twoją pupcie i wkładał w twoje obydwie dziurki a jak bys była już dobrze wilgotna zlizywał bym wszystko co do kropelki.

kurde uwielbiam takie historie. nie bede wam psuł zabawy nara.

Gość Gość225
możesz kontynuować :)

juz cisnienie wam spadło?

Gość Gość225
Jak widać mi nie :) tylko kolega marcel123 zawodzi :D

pewnie sam sie zadowala. egoista. lubisz dobry sex?

ja to chyba jestem erotomanem ciągle bym cos bzykał dwa dni temu przeprowadziłem sie na nowe mieszkanie a juz zdążyłem wybzykac nową sosiadke.

Gość Gość225
Myślę że nie koniecznie, do tej pory sprawiał wrażenie zainteresowanego;) hmm skąd takie pytanie- pewnie że lubię.

Gość Gość225
Haha szybki jesteś :D a co myślisz o tych moich fantazjach?

widze że zostałem sam pewnie ty też odrabiasz prace reczne. a może ja też spróbuje.....................

fajne sa ja lubie takie cuda ostatnio moja żona zaczeła mnie namawiać na jakoms laske żebysmy spróbowali i sie zastanawiam .

kurde wylizał bym cie całą taka mam ochote lizać ci wszystkie dziurki .

też go trzymam w reku pewnie jeszcze chwile i bede gotowy. a jak tobie idzie?