Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość225

Fantazje...w aucie - PASY!!!

Polecane posty

Gość gość
Podnieca i to bardzo. Można ją wtedy walić między cyce, r****ć w d**ę, spuszczać się na pysk :)

Gość Gość225
Mnie już sam moment zapinania nakręca :) i to uczucie że ktoś ma nademną władzę, robi z moim ciałem co zechce (w granicach rozsądku oczywiście) :D a każdy mój ruch dodatkowo napina pasy na moim ciele...

Lubisz gdy jesteś zapieta pasami. A spodobało by ci sie gdybym cie związał w łużku?

Gość Gość225
Mógłbyś... Chociaż bardziej podnieca mnie fotel ginekologiczny... :)

Gość Gość225
Różne ale największym jest właśnie to o czym pisałam już wcześniej w tym temacie...możesz przeczytać-nie będę sie powtarzać ;)

Często uprawiałaś sex,bedąc przypieta pasami?

Gość Gość225
Włąśnie że nigdy, stąd te fentazje...gdybym była w 100% spełniona nie piasałabym tutaj ;)

Gość Gość225
*fantazje

A to takie buty:-) Jak bym mieszkał blisko ciebie,to spełniłbym twoje pragnienia,bym cię porządnie zapiął:-)

Gość do NFS
MASZ TLKO

Gość do NFS
MASZ TLKO

Gość Gość225
Haha nie wątpie że byś to zrobił :) opiszesz mi jak to sobie wyobrażasz? :)

Umawiamy sie na figle do mego wozu. Wsiadasz,a ja cie starannie zapinam,jesteś skrepowana,nie masz możliwości sie ruszyć,jedynie nogami jesteś w stanie. Zaczynam cie całowac,nastepnie liże twoją szyje,schodze niżej,liże twoje twarde sutki,jade jezykiem przez cało cialo by w koncu dotrzeć do mokrej,słodkiej c**y,zaczynam muskaś jezykiem twoja c*pke,jednoczesnie pieszcze twoje piersi i łechtaczke:-)

Gość a lepiej
nfs jeszcze maltaskie

Gość Gość225
Mmm ciekawie się zaczyna... :)

Gość Gość225
Mmm ciekawie się zaczyna... :)

Gość figlarny
seks w aucie fajny na przednim tylnym... na masce zwłaszcza gdy kobietka lubi pokrzyczeć a w domu nie ma za bardzo jak.... i z kim :D ale krępować pasami ???

Po minetce,rozkladam twoje nogi szeroko,i wchodze w ciebie,dymam cie,jednoczesnie calucie cie,liże szyje,sutki,pieszcze twoje piersi,łechtaczke,wychodze z ciebie,i wkładam ci kutasa do ust byś mi go obrobila,głaszcze cie po wlosach,a ty posłusznie obrabiasz mi pałe,liżesz jajka. Nastepnie,przypinam cie tak bys cycami opierała się o fotel,wchodze w ciebie od tyłu,liże cie po karku:-)

Gość Gość225
figlarny: Jeśli można w łóżku to dlaczego nie w aucie? Tym bardziej że tam pasy na miejscu a reszta zależy od wyobraźni ;) NFS2 : chciałabym zrobić to tak jak opisujesz...jeśli masz ochotę napisz coś więcej :)

Gość Gość225
Nikt nie ma ochoty na odrobine bdsm?? ;)

Gość fanatzje bez auta
poznajesz faceta na imprezie tańczycie razem , podoba ci się, ma taki zagadkowy uśmiech i bezczelnie patrzy ci w oczy uśmiechając się nie dobiera się do ciebie tylko przelotnie czujesz jego dotyk , wyczuwasz taką siłę i pewność siebie widzisz ,że ten dotyk sprawia mu przyjemnosć ale ten dotyk jest taki przelotny a ty chciaabyś więcej w końcu bierze cię za rękę , wychodzicie na korytarz , słyszysz głosy innych jak się bawią wpuszcza palce między twoje włosy od tyłu a z przodu trzyma cię za szyję i całluje nieśpiesznie, powoli bierze twoje ręce i wkłada sobie pod koszule czujesz jego brzuch , mięśnie klatki , barki bierze twoją rękę i kładzie na swoim penisie , wyczuwasz go dobrze przez spodnie jaki jest napięty zbliża usta do twoojego ucha i mówi z przydechem - wiem ,że jesteś mokra tylko nie wiem jak bardzo, bo jak bardzo to znaczy , że jesteś niegrzeczna i powinnaś dostać lanie łapię cię w pół i obraca, wsuwa mocno rękę między twoje nogi i masuje czujesz jego szybki oddech na swoim karku potem dostajesz klapsa , a potem jeszcze jednego i jeszcze jednego przysuwa cie do ściany , czujesz jego penisa na swoich pośladkach przyciska swoją głową twoją głowę do ściany ściąga ci spodnie i wchodzi w ciebie wpycha się w ciebie raz za razem zatyka ci usta ręką czujesz , że jest blisko bo zwalnia , jego penis jest jeszcze bardziej nabrzmiały czujesz to pulsowanie w środku jak dochodzi potem podciąga ci spodnie odwraca się i odchodzi

Gość gość
wolę kimbk

Gość Gość225
weszłam tu jeszcze a moment przekonana że nikt nic nie pisał a tu niespodzianka ;) 'fantazje bez auta'- genialnie to opisałeś,mrrr rozbudziłeś moją wyobraźnie.... szkoda tylko że on odchodzi, chciałabym żeby zrobił cos więcej...

Gość Gość225
Kto chętny żeby mnie zapiąć pasami do fotela?? ;)

ale się rozkręciłaś ;) rozmawiałaś z mężem? :) xxx no właśnie dlaczego On odchodzi? takiego to ja bym pasami do siebie przypięła :)

Gość Gość225
(nie)normalna, troche gadałam o wiązaniu i o tym żeby przy najbliższej okazji zdziałać cos w aucie,ale że chcę być związana w tym aucie pasami to nie powiedziałam, jak juz do czegos dojdzie to dam mu wyraźnie do zrozumienia co ma zrobić:) a jak u Ciebie z tą dominacją?? ;)

...unoszę Ci nogi...wysoko. Łapię jedną...całuję...przykładam do boku fotela...biorę w dłoń szeroki czarny pas...i obwiązuję dokoła dokładnie całą łydkę..nieprzerwanie patrząc Ci głęboko w oczy...gdy już masz owiniętą jedną nogę zaciągam mocno...czujesz silne skrępowanie...wzdychasz...uśmiecham się do Ciebie...przywiązując na gruby supeł. Podchodzę do drugiej nogi...chwytam pewnie....rozchylam nienaturalnie szeroko...mój wzrok pada na rozchyloną pulsującą c**ę. Czujesz jak krepuję Ci drugą nogę. Stoję naprzeciw zaczynam... C.d.n. Może napisz na@... dokończymy wspólnie....

Gość taki jeden gość 123
Witaj Gość225 ;-) Jeśli chciałabyś pofantazjować na pikantne tematy związane ;-) z krępowaniem i nie tylko... to proszę odezwij się na maila :-)