Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość być może przyszła mama

czy to może być ciąża?

Polecane posty

witam !! Dziś mija 36 dzień od pojawienia się mojej ostatniej "@" . Myślałam, że będzie nawet wcześniej niż zwykle,bo miałam obolałe piersi kilka dni wcześniej niż się tego spodziewałam, a bolą już chyba ze 2 tyg o.O .. Odczówam też od kilku dni krótkotrwałe bóle w dole brzucha tj przed @ .. Do tego spadek apetytu (z trudnością udaje mi się zjeść jakieś 3 kanapki dziennie)..,uczucie zmęczenia i osłabienia.. I co dziwne dla mnie brak ochoty na sex, a raczej jestem aktywna w tych sprawach ;) . Proszę o wypowiedzi doświadczonych kobietek :) wiem, że najlepiej zrobić test,ale od niedawna jestem poza granicami kraju i nie wiem co tu, gdzie i jak ;p

napiszcie coś ;(

Gość gość
Ja sie do Ciebie przyłączam, u mnie tak samo, okres spóźnia sie 2 dni, jak zawsze po owulacji ból piersi, nie mam tez apetytu, jakis slinotok zaobserwowalam, ale tylko w nocy, testuje dzisiaj po poludniu, mam daleko do apteki, temperatura utrzymuje sie ponad 37 stopni i juz nie wiem, czy sobie wkrecam, czy co..

Gość jaki gość? ja tutejsza
oczywiście, kafe rozwiąże problem :D ;)

Gość gość
Ja nie proszę by ktoś rozwiał moje wątpliwości, to zrobi test. :)

Po test wystarczy pójść do samoobsługowego sklepu i będziesz wiedzieć. My Ci do testu nie zrobimy.

Gość gość
ja mam tak samo. własnie zrobiłam test i wyszedł pozytywnie. pewnie u Ciebie to też ciąża. to bedzie moje 3 dziecko:(

Gość gość
sie 7 dorobisz::D antykoncepcja nie boli

Gość gość
@? :/