Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upominek za pomoc

Ebay - upominek za pomoc!

Polecane posty

Gość upominek za pomoc

Witajcie :) Bardzo proszę o pomoc - chodzi o sprzedaż za granicę na ebay'u. Aby móc wystawić przedmiot muszę mieć przynajmniej 10 komentarzy pozytywnych - troszkę to problematyczne, bo przedmioty, które chcę sprzedawać w Polsce nie mają zbytu. Kupiłem jakieś balsamy do ust, by puścić je za grosze, aby nabić sobie te komentarze, ale w Polsce ten serwis nie należy do najpopularniejszych... Mam do was prośbę! "kupcie" ode mnie balsam do ust! Kupcie jeden przedmiot - oznaczcie jako zapłacony i napiszcie wiadomość, że przeczytaliście mój post na kafeterii - NIE PŁAĆCIE! Ja w zamian za pozytywny komentarz wyślę ten drobiazg za darmo :) W ramach podziękowania. Niestety zmuszony jestem tak to obejść, dlatego też nie odbierajcie mojego posta jako próbę jakichkolwiek machlojek...

Gość upominek za pomoc
http:// www. ebay .pl/itm/Balsam-ust-Soczysta-malina-Avon-Color-Trend-/261224247380?pt=LH_DefaultDomain_212&hash=item3cd22db054

Gość upominek za pomoc
W tym jak i w poprzednim linku usuńcie proszę spację - inaczej nie mogłem tego wkleić. www. ebay. pl/itm/Avon-Care-Protecting-Lip-Balm-SPF-15-Witaminowo-ochronny-balsam-ust-/261223281442?pt=LH_DefaultDomain_212&hash=item3cd21ef322

Gość upominek za pomoc
uppp

Gość gość
Chętnie pomogę w zamian za taką samą przysługę :)