Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoveIsMyLOve

Ile trwał wasz najdłuższy związek??

Polecane posty

Gość LoveIsMyLOve

ja teraz własnie zakonczylam swój 5 letni:( mam 28 lat.czuje sie naprawde tragicznie

Gość gość
40 lat i nadal trwa ...

Gość \hgjy
ja 2.razem mieszkalismy.dla mnie to było bardzoo duzoo.

7 mies. najdłuższy, najkrótszy i jedyny, zakończony niecałe 10 lat temu

Gość \hgjy
ja 2.razem mieszkalismy.dla mnie to było bardzoo duzoo.

Gość gość
9 lat. Pierwszy, jedyny i nadal trwa

Nie martw się zakończeniem związku, widocznie ten nie był tym jedynym.

Gość gość
7,5 roku, nadal trwa;)

Gość LoveIsMyLOve
ja tez mieszkalam ze swoim.byliśmy już zaręczeni od połtora roku ale nie wyszło.Tez wydaje mi sie jakbysmy byli juz 10 letnim malzenstwem .Czuje sie jakby mi ktos wyrwal kupe lat z mojego zyciorysu : (

Gość LoveIsMyLOve
nie jak stretę czasu.poprostu tak sie angażowałam wtedy,żyłam terazniejszascią robilam wszystko zeby zbudowac idelany staly zwiazek,inwestowalam w mieszkanie we wszystko atu nagle rozstanie ... chodzi mi o to że czuje teraz jakby jakis obcy człowiek czy coś odci,ął nożyczkami tamte 5 lat,kupe mojego dorosłego życia przecież.ale ja tego nie chcialam !!:( nie tak sobie wyobrazalam moja przyszlosc. wszystko co budowałam przez te 5 lat nagle legło w gruzach,to dopiero strata,trudno bedzie sie z tym pogodzic.mam nadzieje ze ktos mnie zrozumie

Dlatego jak radzą psycholodzy nie powinno się w 100% poświęcać dla związku. Nie oszukujmy się, statystyki jasno pokazują że związki się rozpadają, więc to że dany związek za ileś tam lat się rozpadnie jest prawdopodobne. Dlatego zawsze warto mieć do czego wracać, coś niezaleznego.

Gość gość
4 lata i wciąż razem. Ale po rozstaniu nie nazwalabym tego straconym czasem. Życie idzie dalej.

Gość hulaKulkaa
dareios: z takim nasdtawieniem to ja wspolczuje twoim dziewczynom i nie dziwie sie zreszta ze jestes sam od tylu lat :/

Gość Nastka*23
Moj jedyny i najdluzszy zwiazek trwal 4 lata. Mialam 16 lat gdy GO poznalam,stal sie wtedy dla mnie calym swiatem. 2 lata temu mnie 'zostawil',zginal w wypadku samochodowym. Nie umiem pokochac nikogo innego.

Gość laura2232323
jesli chodzi o stale zwiazki to: pierwszy trwal jakis miesiac to byl moj pierwszy chlopak ,, na stale" jak miałam 16 lat drugi jakieś 3 miesiace w tym samym roku trzeci trwal rok -poznalam go jak mialam 17 lat czwarty - trzy lata z o wiele starszym partnerem ( on mial 33 ,a ja 18) piaty- trwa 3,5 roku w miedzy czasie jeszcze poznawalam wielu potecjalnych partnerow ,ale nie byli oni moimi facetami na stale choc tez nas cos laczylo

Gość blondi174cm
a widzisz.ja tez bylam 5 lat facetem ale to byl wolny wziazek,200 km odemnie,nie mieszkalismy razem nie mielismy jakis niewiadmo jakich planow na przyszlosc,nie bylismy narzeczonymi...

Gość gfddfd
moj trwa teraz 11 miesiac, i nadal bedzie trwal, bo to jedna z tych prawdziwych milosci, zamierza sie oswiadczyc :)

Gość Toofuss
3 lata :-(((((

Gość analfabetki ...
pytanie jest ile trwal ;/ dzizas, a nie ile trwa!

Gość GóralAdameks
moj 2,5

Gość hhih22
Mój trwał 2 lata realnie i jeszcze przez pół roku był kontakt telefoniczny. Potem nastąpił koniec.