Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maanitu

Gry miejskie

Polecane posty

Gość maanitu

Czy ktoś z Was grał kiedyś w Urban Playground albo coś podobnego? Czy są jeszcze takie gry organizowane gdziekolwiek? Dla młodzieży są. Bo są takie obozy wakacyjne. Ale dla dorosłych? Ktoś się orientuje?

Gość gość
Własnie, podpisuję się pod kolega/koleżanka.Orientuje się ktoś, gdzie można zagrać w takie coś?? Strasznie fajna sprawa, przypomina mi lata młodości. Jeśli ktoś coś wie, to proszę piszcie a może zagramy razem, w coś naprawdę fajnego. Swoja droga jak piszesz już o młodzieży, to córka mojej znajomej miała wycieczkę agroturystyczna ze szkoły. Fajnie brzmi...ale nie wiem co za czasy przyszły, by dzieci ze szkoły musiały na wycieczkę jechać, by zobaczyć krowę, czy świnie.

Gość Marceliinkaaaa
Ja grałam w Urban. Fakt faktem kilka dobrych lat temu, ale do tej pory bardzo fajnie to wspominam. I zagrałabym jeszcze raz. Poznałam wtedy wielu naprawdę fajnych ludzi z którymi do tej pory utrzymuję kontakt. Z tym, że obecnie pojechałabym na to z mężem ;)

Gość daabin
Gdzie jest taki obóz dla mlodzieży?

Gość gość
Kiedyś idę sobie parkową aleja a tu się krzaki ruszają i słychać takie głośne sapanie. Już chciałem podejść by sprawdzić co tam się dzieje gdy nagle podbiegł do mnie jakiś koleś w ciemnych okularach i powiedział szeptem-Pssst.Proszę nieprzeszkadzać. Gry miejskie.:classic_cool:

Gość Marceliinkaaaa
Po ostatnich takich grach zaszłam w upragnioną ciążę no i poznałam męża. Chyba jednak w tym roku sobie już darujemy.:classic_cool:

Na FB można poszukać - są jeszcze organizowane takie gry. Dla młodzieży Almatur organizuje obóz w Sandomierzu.

Gość nastrurcja123
napiszcie o co biega, to nie jarze? a brzmi ciekawie

Na początku dostajesz wskazzowki i musisz odnaleźć kolejne. Zazwyczaj chodzi o rozwiązanie zagadki. Biegasz po całym mieście i zbierasz punkty. Wygrywa ten kto zdobędzie ich najwięcej w jak najkrótszym czasie :)

Brzmi niesamowicie. Nigdy nie brałam w czyms takim udziału ale na pewno poszukam info i wezmę :)