Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 18 lat. W JAKIM BANKU ZALOŻYC KONTO?

Polecane posty

Gość gość

Nie znam się na tym w ogole.. A chciałabym robić zakupy internetowe i płacić przelewem, bo wtedy jest taniej.. Gdzie macie konto? I w ogole jak to działa?

Gość ja mam w mbanku, ale
ostatnio trzeba za niego płacić więc nie polecam, może internetowe w Pekao sa, mam bezpłatne, ale nie mam karty, mi to nie przeszkadza. Z drugiej strony niewygodnie się obsługuje ich konto, więc nie wiem co polecić.

Gość mmichal
Hej, to jest dziwne, napisałem tyle tekstu, chwalącego mBank, chcę wysłać i nie mogę, bo uznane jest to za spam... Nie wiem, nie mogę tego tutaj wrzucić :D Dlatego cały napisany tekst sobie zachowałem i jakbyś chciała wiedzieć co nieco o mBanku to daj znac na maila kin333xfk@gmail.com . Pzdr

Gość gość
trzeba było podzielić tekst na pół i wklejać partiami, bo za długą wypowiedź, system uznaje za spam. też tak miałam, dzieliłam i wchodziło. a co do banków, jakiś czas temu miałam konto w WBK, mieli taka opcję - darmowe konto dla osób poniżej 30 roku życia, ale za kartę to już się chyba coś płaciło. nie wiem jak to jest teraz. ja mam teraz konto w cityBanku i jest ok. ale w sumie nie wiem jak jest w innych. znajomy, taki oblatany, też ma w city i sobie chwali.

Gość gość
sprawdz sobie oferte w alior sync, wprowadzili teraz bardzo korzystne warunki...

Gość irritating...
Credit Agricole :)

Gość Litek3
W takich sytuacjach najlepiej jest porównać sobie oferty na tej stronie: http://www.kontoteka.pl Można tam porównać oferty według zadanych kryteriów. Najczęściej są to darmowe prowadzenie konta, darmowe przelewy, korzystanie z bankomatów.