Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dvfkdmklfdfslkjfdslk

Czy ja go zdradziłam?

Polecane posty

Spotykam się z facetem od ponad 3 miesięcy (raz na tydzień, czasem rzadziej). Jemu zależy, ale nie było żadnych deklaracji, czyli po prostu widujemy się, raz razem wyjechaliśmy (seksu nie było). Niedawno spotkałam się z innym facetem, całowałam się z nim, poza tym zaczęłam coś do niego czuć. Czy to jest zdrada?

Gość gość
Nie, to jest tylko zwykłe puszczalstwo :-)

To co innego?

up

Gość gość
Dokładnie, to jakby klient miał pretensje do prostytutki że go zdradza :-)

Gość koleżanka ROR
kobieta ma prawo zdradzać

Gość gość
prawo ma ale należy się w ryj, gdyż zdradzony spokojnie takiej ma prawo wpier.olić. potem może ją rzucić, najlepiej z dachu:P

Gość patty22
z tego co piszesz to spotykałaś sie z tym pierwszym jak znajomi... deklaracji nie było, seksu nie było... Wiec zdrady też nie było :)

Gość patty22
chcesz byc z tym drugim to ok :) ten pierwszy ma pecha że jest takim pipkowatym gościem i nie potrafił zatrzymać przy sobie kobiety :)

Gość patty22
a ile macie lat?

Gość smutna2013
A ja niestety całowałam się z innym niż Mąż... To straszne, okropne uczucie... Co prawda do niczego więcej nie doszło, nie pozwoliłam na to. I prawdę mówiąc umawiając się z tym "znajomym", moim przełożonym, na spotkanie nie sądziłam, że zacznie mnie całować, ale to zapewne moja naiwność była :-( Ja chciałam chwilę z nim pobyć, bo do tej pory byliśmy znajomymi i dobrze nam się rozmawiało pomimo, że łączy nas jedynie praca, a wkrótce przez dłuższy czas nie będziemy mieli kontaktu ze względu na parę wyjazdów służbowych. Chciałam wymienić poglądy poza pracą. Bo znamy się już długo. Jak całował mnie spytał jednak co mi jest i czy nie chce go całować... Bo nie używałam tzw. "języka" (przepraszam za określenie). Stałam za to jak kołek i pozwalałam, aby jego usta całowały moje. A sama praktycznie nie odpowiedziałam. Byłam tak jak by wyzbyta z emocji, jak by to działo się ze mną, ale poza mną. Jak by moja dusza i umysł w tym nie uczestniczyły. Nie czułam wcale podniecenia. On głaskał mnie po bluzce, chciał ją zdjąć, ale nie pozwoliłam mu i na to. Pytał, czy chcę "sprawdzić" twardość, ale powiedziałam, że nie i nie zrobiłam tego. Jednak żałuję, że wzięłam udział w tym spotkaniu i żaluję, że pozwoliłam się pocałować i trochę to jednak odwzajemniałam, bo gdybym nie odwzajemniła, to przecież nie pozwoliłabym na to wcale! Może dlatego, że to mój przełożony i boję się, co by było, gdybym zachowała się zdecydowanie na nie. On od dłuższego czasu mnie uwodzi i trochę z nim flirtowałam słownie, ale powiedziałam mu, że nie zrobimy"tego", bo mam zasady i wykończy mnie moje sumienie, nie chciałami nie chcę nadal. I powiedziałam,że chcęsie z nim spotkać, ale aby tylko razdem chwilę pobyć. Chcę za to zmienić pracę, chcę go nie widywać, byłam ostatnio na kilku rozmowach kwalifikacyjnych i chyba wkrótce to się uda. Mam nadzieję. Wiem, że moja opowieść to żadne tłumaczenie... I chyba nie a dla mnie wytłumaczenia. Mam ogromny wyrzut za to całowanie i nie wiem, czy mówić mężowi... Czuję się okropnie :-( I co o tym sądzicie...?

Gość ngavxjhsbax
ha ha ha tak sie rozpisałaś i nikt ci nie odp :D :D :D