Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fddfdfsdffdfdssfd

Panowie, jaki był najczęstszy powód, że nie byliście zainteresowani dziewczyną

Polecane posty

Gość fddfdfsdffdfdssfd

z którą potencjalnie mogłoby coś być?

Gość fddfdfsdffdfdssfd
up

Gość Bolek Zdun
'zakompleksiona ofiara losu bez temperamentu, nie rozumiejąca co się dzieje , wyglądająca na randce jak straszydło i wstyd się pokazać ludziom na oczy, do kelnera woła - proszę o podwójny KEBAB , ten facet za wszystko zapłaci a ludzie w śmiech !

Pomijając kwestie wyglądu to ostatnio jedną dziewczynę olałem bo nigdy nie wychodziła z propozycją zapłacenia za samą siebie. Mogę postawić raz, drugi, trzeci, czwarty, ale jeżeli za piątym nie widzę żadnego gestu, a spotkanie zaproponowała ona sama no to chyba jest coś nie tak

Z tą propozycją płacenia to jest bardzo dziwnie, nie lubię jak facet za mnie płaci ale kiedyś jeden obraził się bo wręcz na siłę zapłaciłam za siebie. Takie samodzielne dziewczyny też nie są wcale mile widziane a co do "zakompleksionych ofiar losu" to jak dziewczyna zna swoją wartość to też niektórym przeszkadza. Wszystko zależy od indywidualnych upodobań.

Gość Jak zawsze-oryginalny
Zgrabne cycuszki,krągła pupcia:),ponętne usta,poczucie humoru no i później rytmu.:):classic_cool:

ja mogę zapłacić. Nie ma problemu. Jeżeli ja zapraszam to ja płacę, to taka piękna zasada. Ale jeżeli po kilku miesiącach widzę że płacę tylko ja to mi się włącza alarm

A czemuż to ach czemu nie wchodzą posty??:(

O już wchodzą.OK.:) Dareios a czym umotywowałeś formalnie rozstanie z tą laską??

Rozstania jako takiego nie było bo związku nie było. To była relacja fuck-friends

Gość Luccass
F**k-friends....ewentualnie pay a friend for f**k:classic_cool:

Gość Dareios[nl]
No dobra.Ona miała wąsy i na imię Aleksander ale to bez znaczenia w obywatelskim społeczeństwie wolnych ludzi.:classic_cool:

nigdy nie płaciłem za seks. raz mój szef mi postawił panienkę na urodziny

Gość Sebastian 21
Były wulgarne, często bluźniły jak szewc, piły, ćpały, albo były puste, głupkowate lub wszystko w jednym. Taka zwykła grzeczna na pozór bez żadnych zalet dziewczyna jest o niebo lepsza od niejedej wymalowanej pustej tapeciary. A może i od każdej

Gość prawictwo pospolite123
1. pokazała mi piersi na lekcji przy pełnej sali i nauczycielce - to chyba nie był wlasciwy moment 2. była otyła. te 2 punkty ja skresliły .

Gość gość
Dareios [ nigdy nie płaciłem za seks. raz mój szef mi postawił panienkę na urodziny] Jasne,jasne.Nigdy nie płaciłeś bo też go i dużo nie było.:classic_cool:

kiepsko mi robiła oral , w dodatku zaraziła mój żoładż bakteriami ze swej próchnicy

Gość gość
A za ten który był zapłacił szef.:classic_cool:

Gość Dareios[nl]
Owszem.Owszem. Szef również czasem płacił i mi.Za seks.:classic_cool:

"Jasne,jasne.Nigdy nie płaciłeś bo też go i dużo nie było" Może tak, może nie. Fakt jest taki, że gardzę seksem za pieniądze "Czyli ta dziewczyna co to ją chciales odchudzic poszla w odstawke?" To pytanie do mnie?

Ale kiedy okazało się że jest facetem to przyznam że odetchnąłem z ogromną ulgą. Odzyskałem wiarę w kobiety.:classic_cool:

Gość Darei0s
Później w nagrodę ja się oddałem swojemu szefowi i nieźle obróciłem jego pałkę :) Następnie wykonałem profesjonalną minetkę jego żonie. Fajna, starsza, poczciwa kobiecina.