Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morek am

W jaki sposób na prawdę znależć osobę do związku? Czy może sama się znajdzie?

Polecane posty

Gość morek am

Ostatnio schemat praca dom, czasem wyjście ze znajomymi. Ale jak się nie studiowało, to ma się ograniczone grono znajomych. Czy szukać będąc nastawionym na szukanie konkretnie kobiet? A może ten sposób nie działa i po prostu zacząć wychodzić do ludzi? tylko gdzie? jak? zadanie jest utrudnione, bo już studentem nie jestem, mam 27 lat Nie miałem ciśnienia na bycie z kimś, ale.. nie mogę przecież szukać tez wśród np dziewiętnastolatek...

Gość gość
wychodz do ludzi, na imprezy, ale nie z desperacka checia znalezienia kogos, tylko po prostu w celu zabawy. Wyloni sie sama w najmniej oczekiwanym momencie :)

Gość morek am
ostatnio zmieniam nawyki żywieniowe, zrzucam mały balaścik, troszkę bardziej dbam o siebie, o ubiór również, jeżdżę na rowerze więc już coś do przodu pozytywnie Mam wiele pasji, tj fotografia, gra na gitarze, rysunek, ale są to moje samotnicze zajęcia, brakuje mi czegoś, jakaś pustka we mnie siedzi i nie czuję się spełniony, szczęśliwy Do tego nie zawalczyłem kiedyś o kogoś-to niedokończona sprawa. I to pomimo moich zmian trzyma mnie w miejscu- ta nierozwiązana sprawa z przeszłości. Czuję, że nie zrobiłem wszystkiego. Przeszłość się ciągnie jak kula u nogi Ale staram się patrzeć pozytywnie, uśmiechać do ludzi w pracy i na co dzień, lubię obserwować ludzi, małe beztroskie dzieci i to mi daje radość, lecz ta pustka...powraca

Gość morek am
A jak to było u was? szczególnie tych, którzy się martwili.. szukaliście? co zrobiliście, że znaleźliście? co zmieniliście, czy tez jakie kroki podjęliście w kierunku zmian?

Gość gość
ja jestem kobietą i to w Twoim wieku, więc niestety ciężko jest, próbowałam podjąć jakieś kroki, bez sukcesu, w miejsca gdzie się udawałam (żeby po prostu fajnie spędzić czas i z taką małą nadzieją że moze kogoś tam poznam )przeważały kobiety a jak już się pojawił facet to albo dużo młodszy albo zajęty. Tobie mogę doradzić, szczególnie że zrzucasz balaścik, spinning, tam przewazają kobiety i jest fajna atmosfera, zawsze jest temat do pierwszych rozmów. Poza tym na wszelakich kursach językowych też jest zawsze więcej kobiet.I nie bój się wykazać inicjatywy jak ktoś Ci się spodoba.

Gość morek am
Poznałem taką jedna dziewczynę, ale miała 19 lat Choć z wyglądu i ogólnie wydawało się że starsza. Miała w "sobie to coś", niestety ja wykazałem kilka razy inicjatywę, lecz jakoś tak ona raz przełożyła, wcześniej zanim się spotkaliśmy odpisywała zdawkowo, zraziłem się troszkę i to jednak za młoda dla mnie Choć myślę na jej temat, znalazłem jej profil na filmwebie i na last fm, bystra jest, podoba mi się to, ale nic, trzeba szukać dalej