Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irkka the world

Czy to ja jestem dziwna czy kobiety po prostu takie są?

Polecane posty

Gość irkka the world

Zaczne od tego, ze mieszkam za granica, w kraju w ktorym jest dosc malo Polakow. Nigdy sie z zadna Polonia tu nie spotkalam, ale w zeszlym tygodniu w sobote za pomoca facebooka dolaczylam do ich grupy i umowilismy sie na spotkanie. Gdy przyszlam spora grupka juz tam siedziala. Lacznie bylo nas chyba z 20 osob, w tym 4 Polki (wraz ze mna). Kazda z tych Polek siedziala osobno i zadna ze soba nie rozmawiala. Ja przyszlam, przedstawilam sie, zostalam zmierzona od gory do dolu. A potem nic. Rozmawialam tylko z chlopakami ktorzy okazali sie calkiem ok. Myslalam ze moze poznam sobie jakas kolezanke, albo chociaz pogadac przy tym spotkaniu, tym bardziej, ze bylo nas tylko 4. Nie mam problemu z zaprzyjaznieniem sie z dziewczynami z innych panstw. Ale z Polkami nie potrafie. Sa dla mnie jakies zamkniete w sobie, podejrzliwe, jedna zazdrosna o druga... Nie wiem, moze tylko tak mi sie wydaje. A jakie jest wasze zdanie na ten temat?

Gość gość
Polki takie sa. Ponure i zakompleksione wiec kazda nowa laska w grupie to dla nich potencjalna rywalka. Ja wole przyjaznic sie z dziewczynami z innego kregu kulturowego.nie przejmuj sie!

Gość irkka the world
Wiec uwazasz ze nie ma sensu na sile starac sie zakuplowac z takimi Polkami za granica? Sama nie wiem czy moze ja sie dziwnie zachowuje, ze mi sie tak przygladaja czy tak po prostu zawsze jest z kobietami jsk przychodzi "nowa" do grupy?