Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katexxxx

Przedstawienie rodzicom .

Polecane posty

Gość katexxxx

Rozmawiałam z moim chłopakiem i z tego co się dowiedziałam jego rodzice nawet o mnie nie wiedzą . Pojechał odwieźć mamę do znajomych ,zaproponowałam ,że mogę z nim nawet jechać ale on powiedział że nie chce żebym poznawała jego mamę ponieważ nie chce później słuchać ciągłych pytań itp. Czy on w ogóle traktuje ten związek poważnie?

Gość gość
nie, nie traktuje tego związku poważnie

Gość norwq
a moze sie po prostu ciebie wstydzi?? - swoją drogą ja tez zwlekałem z przedstawieniem do czasu kiedy ją porzuciłęm:) lecz tez było te ze względów rodziców i ich pytań odnosnie "nas"

Gość gość
ile macie lat i ile jesteście razem?

Gość katexxxx
oboje po 20, nie jesteśmy zbyt długo razem . Ale po prostu mnie to zaniepokoiło jak powiedział'nie chce żebyś jej poznawała narazie bo jak kiedyś przedstawiłem im swoją byłą to później ciągłe pytania były a tego nie lubię'.

Gość gość
Dla mnie to jest zachowanie jak najnormalniejsze, czy on musi oświadczać całemu światu że z toba jest??-nie, . troszke zrozumienia i nie dręcz sie tak bo ci na urodzie zaszkodzi :)

Gość katexxxx
Właśnie to samo mi powiedział ,że przecież nie musimy mówić o sobie wszystkim itd. Aczkolwiek miłe by było to żeby chociaż ona wiedziała o moim istnieniu.

Gość gość
Przyjdzie czas to sie dowie... Po co ma truć mu codziennie banie jak tam u kasi, co robicie itp. Też tego nie lubie i z dziewczyną żyję incognito że gdy do niej jade to myśli że żnów ide na piwo z kolegami:) A ja zawsze jeszcze ją denerwuje i podsycam temat piwa:)

Gość katexxxx
Coż, mężczyźni mają inne postrzeganie związków niż kobiety. Kobieta i tak znajdzie dziurę w całym - niestety.