Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomaranczowanarzeczona

Rezerwacja daty slubu w kosciele

Polecane posty

Mam takie pytanie aby zarezerwowac date slubu w kosciele musze byc tam razem z narzeczonym czy wystarczy ze pojde tam sama? Mamy dosc skomplikowana sytuacje narazie tylko ja moge sie wybrac do polski aby ustalic termin a moj luby nie moze ze wzgledu na prace. prosze o podpowiedz, bo nie chce sie wybrac na marne

halooo jest tu ktos ? ;)

Gość gość
pewnie chcesz go postawić przed faktem dokonanym, facet o Twoich matrymonialnych planach nic nie wie:D na pytanie, czy ksiądz pomoże przyobrączkować faceta odpowiadam: nie sądzę;)

no wlasnie tego sie obawialam ze raczej ksiadz bedzie wymagal abysmy przyszli razem na wstepna rozmowe nt. daty slubu...

Gość gość
hm, to nie wiem. może mu powiedz, że to dla żartu? wtedy z Tobą przyjdzie.

Gość może zadzwoń do proboszcza i
się spytaj czy możesz sama. nie wiem co ci doradzić, ale u mnie to ja sama rezerwowałam termin (narzeczony nie mógł w tym dniu), z tym że ustalalismy go wcześniej razem z narzeczonym i mój Probosz też jest ok więc nawe tego nies komentował. Nie wiem jak zareaguje twój proboszcz.

Gość gość
nam datę w kościele i godzinę zarezerwowała nasza mama, bo akurat nas w Polsce nie było, a to była najwyższa pora. Później wszystkie formalności już osobiście i razem. Ale zarezerwowanie daty chyba możesz zrobić sama skoro u nas zrobiła to mama. I to bez zbędnego tłumaczenia nawet dlaczego ona, a nie my.

Gość gość
oj. Nie nasza mama, tylko moja:P