Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Masz konto na portalu randkowym ? Przeczytaj !

Polecane posty

Gość gość

Przeraza mnie glupota ludzi ehh, spotkalo moja kolezanke cos niefajnego i nie robcie tego co ona... - Nie podawajcie waszych prywatnych adresów mailowych, czesto wpisujecie imie i nazwisko albo mail prowadzi do odblokowanego fejsbuka , zakladu pracy etc. Zalozcie nową skrzynke specjalnie do randek, spamu, roznych serwisow, zakupów. - Najlepiej miec drugi numer komórki, w Playu i orange mozna miec dwa numery na tej samej karcie za 2-3zł - Nie mowcie za duzo o sobie, zwłaszcza o waszej pracy, gdzie bywacie - serio psycholi nie brakuje - nie wierzcie zbyt fajnym fotką...proście o foto z kartką w reku i np mailem, nickiem z portalu albo ROZMOWA NA SKYPE najlepsza - jak najszybciej sie spotykajcie, jesli facet zwleka to na pewno cos ukrywa, podobnie jesli wchodzi na net w dziwnych godzinach

Gość Nie najpierw trzeba
Ale co sie stalo ?

Gość gość
Czyli kolezanka poznala psychola

Gość gość
nie mam konta na portalu ale tez spotkalam psychola, tego nie poznasz w pierwszych rozmowach. Czesto wine za jakies sytuacje zwala się na charakter itp. Nawet nie wiemy jak sprytnie potrafi nami manipulowac ta druga osoba, dlatego ja tez ostrzegam .. nie badzcie lekkomyslne , nie dawajcie zadnych danych, nie mowcie o sobie do konca prawdy, nic co mogloby go nakierować na to kim jestescie. Jesli ma byc to netowa znajomosc to wiadomo ze z czasem i tak sie jakos rozwinie, jesli nie jestescie wyrachowanymi , podlymi klamcami to dojdzie do uchylenia rabkow zycia prywatnego, zwierzen itd .. Dlatego na początku poproście o dane osobiste, zdjecie z kartką , zobaczcie sobie jakiegos fejsbuka zeby sie zorientowac z kim macie do czynienia.TRZEBA BYC CZUJNĄ ZA WCZASU A NIE PO FAKCIE

Gość prawdziwa historia............
co się stało powiedz więcej....

Gość gosc.....
kolezanka poznala faceta, pojechali do Zakopanego i zrobil jej anala ....psychol !, tak ze mocno uwazajcie

Gość gość
Takie rzeczy powinny byc oczywiste, tylko kretynki robią jak koleżanka autorki (bądź ona sama) to i mają. Wine ponoszą ci którzy dają przyzwolenie a nie ci którzy z tego skorzystaja.

Gość gość
Kolezanka poznala faceta, ktory z porozu byl normalny ale dał jej cudze fotki ,pisali 2 miesiace, spotkali sie i nie wypalilo bo ślepa nie jest ,przyszedl ktos inny. Potem ją gnebil smsami, ulegla i spotkala sie znow (wiem glupio zrobila ale ona jest malo asertywna). Potem juz sie nie odzywala po 2spotkaniu . Najpierw prosil o spotkanie, potem wyzywal obrazal, wydzwanial. W trakcie rozmow wyludzil podstepem dane, dala maila i doszedl po tym do facebooka. Czekal na nią pod miejscem pracy, sledzil, ogolnie chora akcja dopiero policji sie przestaszyl ,bala sie z domu wyjsc

Gość oj niestety psychopatów wielu
wielu psychopatów jest w necie i w realu !!!! nigdy do końca nie wolno ludziom mówić prawdy wielu jest cwaniaków manipulatorów leserów leni pasożytów którzy szukają materiału na którym można żerować pasożytować wykorzystywać .. Ogólnie uważam , że net nie jest dobrym miejscem do nawiązywania znajomości .... wolę widzieć kogoś w realu na pewno taka osoba nie będzie wciskać kitu i tak kamuflować się jak ci netowi ściemniacze i kłamcy którzy mają żonki a piszą do was z netu np. z pracy \jako pan doktor na dyżurze który bierze za dyżur mnóstwo kasy a zabawia się pisząc do bab pierdoły i udając samotnego !!!!żenada kretyni i tyle mogą do was też piać przestępcy z zakładu karnego którzy mają net w komórce KOBIETY NIE WIERZECIE W TAKIE BZDURY JAKIE PISZĄ DO WAS NIEKTÓYZ FACECI .... Domniemam że wiele kobiet reaguje na facetów jak słodkie idiotki Ja natomiast nie owijam w bawełnę lecz piszę do nich prosto z mostu co myślę a oni zdziwieni , że reaguję ostro ...a ja piszę im po prostu prawdę i szybko rozpracowuję ich ściemnianie i głupotę Dodam że nie mam , nigdy nie miałam i mieć nie zamierzam konta na portalu randkowym ...piszę i pisaniu czasem z kimś na portalu społecznościowym lub na gg

Gość gość
podbijam