Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia340

Kolekcja ŚWIAT NATURY Firmy SORAYA

Polecane posty

Gość gosia340

Zakochałam się w kosmetykach Świat Natury Firmy SORAYA. To linia kosmetyków oparta na drogocennych olejach, wzbogacona najcenniejszymi roślinnymi esencjami z różnych stron świata. Mam już mleczko do ciała z olejkiem jojoba,- antycellulitowe, mleczko do ciała z olejkiem arganowym, olejek regenerujący do twarzy z pięcioma różnymi olejkami ..... i to na pewno nie jest koniec moich zakupów Czy macie możę inne kosmetyki z tej serii :)

Gość spaaaaaaaaaaaaaaam
Co za żałosny spam! :/ Idź kobieto nie rób z siebie debilki!!! Skład tego twojego "cudownego" olejku: Caprylic/Capric Triglyceryde, Helianthus Annus Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Tocopheryl Acetate, Parfum, Argania Spinosa Kernel Oil, Rosa Moschata Seed Oil, Amaranthus Cruenthus Seed Oil, Calendula Officinals Flower Extract, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Linoleic Acid, Linolenic Acid, Benzyl Benzoate, Coumarin, Limonene, Linalool. "Wartościowe olejki" są w nim po zapachu, czyli w ilości śladowej, poniżej 1 procenta, większość to zwykły olej słonecznikowy i migdałowy. A mleczko do ciała skład ma wręcz żałosny! Na czele składu (czyli w dużych ilościach) jest parafina i petrolatum, czyli pochodne ropy naftowej. No "naturalne" jak jasna cholera :/ Reasumując: zjeżdżaj stąd i nie spamuj tym badziewiem, za darmo bym tego nie chciała!

Gość gość
do spaaaaam - to bardzo nie eleganckie tak sie prostacko wyrażać na forum. Każdy ma prawo do wyrażania własnego zdania i wypraszam sobie takie inwektywy. Bo ja akurat droga Pani mam sporo pojęcia na przedmiotowy temat i również jestem zadowolona z tej serii a nawet bardziej niż tylko zadowolona. Ponadto skomponowany skład, niezależnie od proporcji oleju słonecznikowego czy jojoba czy jakiegokolwiek innego działa dobrze na skórę. I to jest fakt niezaprzeczalny.