Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paula082

Czy 16-17 latki zaprasza sie na wesele z os.towarzyszacymi?

Polecane posty

Gość Paula082

Czy jeszcze pod rodzicow? Bo mam kilka takich osob w rodzinie i nie wiem co zrobic.

Gość gość
Ta już pewnie dawno nie są dziewicami, a Ty pytasz o takie rzeczy.

Gość gość
ciężko powiedzieć, jak mają swoich stałych partnerów to z nimi a jak nie to bym się zastanowiła... Bo w sumie i tak ich rodzice dają za nich kase..

Gość gość
litosci :O 16 -tka i staly partner :O jesli masz duzo kasy to zapros wszystkich jak leci !!!

Gość Paula082
Nie obchodzi mnie czy sa dziewicami czy nie. No nie wiem,jedna z kolezanek ktora wychodzila za maz zapraszala,inna nie tylko pod rodzicow juz sama nie wiem. Narzeczony uwaza ze powinnismy wypisac dla nich zaproszenia ale bez osob towarzyszacych.

Gość w 100 procentach
popieram twojego narzeczonego ;)

Gość Paula082
Mielibysmy na miejsca dla nich i ich os.towarzyszacych. Ale ostatnio jak bylismy na weselu to bylo wlasnie duzo takich nastolatkow ktore sie strasznie upily i robily problemy juz sama nie wiem

Gość gość
Popieram narzeczonego. Osobę towarzyszącą to może mieć ktoś pełnoletni- czyli 18 lat. Do tego wieku to rodzice odpowiadają za dzieci, dają za nie prezenty. Jeżeli jakiś nastolatek ma sympatię i rodzice to popierają, to jest to ich sprawa. Nieletni powinien być zaproszony razem z rodzicami, własnie dlatego, że jest NIELETNI.

Gość gość
ja bym nie zapraszała z osobami towarzyszącymi...wpisałabym ich razem z rodzicami

Gość gość
Ja kilka lat temu (mialam lat 17) dostalam zaproszenie z rodzicami, tak samo jak moja rok mlodsza kuzynka. Mi tam bylo wszystko jedno, bo i tak nikogo nie mialam, natomiast kuzynka poprosila rodzicow, zeby zadzwonili do mlodych i zapytali czy moze przyjsc z chlopakiem (z ktorym byla dosc dlugo jak na 16 latke) . Prawda jest taka, ze strasznie sie wynudzilam na tym weselu, bo nie mialam z kim sie bawic. W moim wieku bylam tylko ja i wlasnie ta kuzynka z chlopakiem. Reszta albo duzo starsza, albo duzo mlodsza i byla naprawde lipa. Ja bym wypisala osobne zaproszenie tym nastolatkom, ale bez osob towarzyszacych. Bo moga sie poczuc w obowiazku wziecia kogos i wezma pierwsza lepsza osobe, co moze skonczyc sie tragicznie dla wesela.