Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój partner wraca z delegacji, chcę zrobić wszystko, aby tę noc zapamiętał ..

Polecane posty

Gość gość

Podrzućcie jakieś ciekawe pomysły:) Nie chcę pisać o tym co lubimy, co robimy, bo to wiem sama najlepiej. Jak rozpalić mężczyznę do granic? jakie macie sposoby, co lubicie jak kobiety wam robią, co robicie swoim facetom?:) Oczywiście ubiór, makijaż, zapach, detale ... kolacja... ale chodzi mi o czysto seksualne podpowiedzi:) Pomóżcie:)

Gość gość
Ja Ci proponuje zamow dwoch dorodnych murzynow niech niech Cie pakuja na dwa baty i wtedy niech wejdzie Twoj partner :-) wierz mi zapamieta napewno to na zawsze :-) a Ty rowniez skorzystasz i zapamietasz :-) POLECAM !!!

Na mojego dziala bielizna :) *Przede wszytskim wszelkiego rodzaju bodystocking, na drugim miejscu sa gorsety i body. Obowiazkowo ponczochy i wysokie obcasy :) *Rowniez stroj sekretarki wiec jak nigdy nie nosze okularow tak podczas sexu czesto gesto ;) *Taniec erotyczny :) *Odgrywanie rol chociaz tutaj ja jestem bardziej wymagajaca i mam wiecej fantazji :) *Robienie loda...ale musze sie przy tym wczuwac, pokazywac mu jak bardzo lubie miec w ustach jego kutasa i jak wielka sprawia mi to przyjemnosc (z czym akurat nie mam problemu bo to lubie). *Delektowanie sie zapachem i smakiem jego spermy :) *moja dominacja sexualna...zwiazywanie go i przykluwanie do lozka Tyle...jak sobie jeszcze cos przypomne to napisze :)

Gość gość
Zielonka chcialbym byc Twoim facetem.

Gość MOH1
A kto by nie chciał?:-)

Gość gość taka jedna
Ja chciałam napisać to co zielona więc nie będę się powtarzać. Na mojego to działa z***biście.