Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mon cheri

Dlugie starania o dziecko w dojrzalym wieku . Grupa wsparcia. Kontynuacja!

Polecane posty

Gość gość
Gościu z 16:35, sam jesteś zaśniad, półgłówku! Wybaczcie kochane, ale przez te ostatnie przejścia spadła mi tolerancja na chamstwo i głupotę :O Bądźcie silne i nie dajcie się zdołować. Ja jeszcze ryczę w poduszkę ale powoli wracam do "żywych", gin mówi, że po samoistnym poronieniu można się starać już w kolejnym cyklu, ale to dla mnie za wcześnie, tzn. fizycznie jest ok, ale psychika mówi nie. Mąż i córka są dla oparciem w tych trudnych chwilach ale chyba jeszcze sporo czasu minie zanim wrócimy do tematu...

Gość gość z boku
To wyżej to byłam ja gość z boku :)

Gość gość
Wiecie co dziewczyny nie ma co odpisywać kretynom takich nie sieją sami się rodzą! Pozdrawiam Aga

Gość gość
Aga to czekamy na wieści w poniedziałek! tujka

Gość Megi73
Aga to to poniedzialku:-) X Dziewczyny miłego weekendu:-)

Gość gość
Mała Biest co u Ciebie? Startujesz już wkońcu??? tujka

Gość Zuza917
Czesc Dziewczyny Aga daj znac od razu po wizycie :) Megi konsultowalas juz wyniki? Gosciu z boku ten trudny czas minie ... zobaczysz

Gość pati10
Gościu z 13.03. godz.16.35 ile zła trzeba mieć w sobie żeby coś takiego w ogóle napisać? Życzę Ci z całego serca żeby wszystkie Twoje chamskie wpisy los odwrócił ze zdwojoną siłą przeciwko Tobie. NAPRAWDĘ SZCZERZE. Aga trzymam kciuki. Megi mam jeszcze 4 śnieżynki.

Gość Megi73
Zuza moich wynikow jeszcze nie konsultowalam, dopiero pod koniec następnego tygodnia albo zrobię to z doktorem z kliniki w Polsce. X Pati to fajnie, ze jeszcze masz 4, po tej op to musi sie w koncu u ciebie udać.

Megi powiem Ci, że nie wyobrażam sobie, że mogłabym poronić po operacji. Wiem, że to może się zdarzyć, ale wtedy chyba już nie będę mieć żadnych nadziei, że kiedykolwiek się uda.

Gość kwaśna mandarynka
Pati nawet tak nie myśl zabraniam.Po operacji to MUSI być ok :) Aga czekamy na dobre wieści po wizycie :) A moja mała skończyła już roczek.Nawet nie wiem kiedy to zleciało :) Pozdrawiam Laseczki :)

Gość gość
Dziewczyny jestem po wizycie na dzień dzisiejszy jest widoczny jeden zarodek za tydzień kolejna wizyta serduszkowa. Pozdrawiam Aga

Aga super, jesteś o kolejny mały kroczek do przodu :-) Kwaśna mandarynko ucałuj córeczkę od cioci z forum :-) Żeby nie myśleć to musiałabym sobie odciąć ten głupi łeb i zamknąć głęboko w szafie :-D

Gość gość
Hej, przesiadywałam tu kiedyś długo(mamusia listopad 2013) czy mogę was mamusie prosić o oddanie na mnie głosu? Nie trzeba się nigdzie rejestrować. Oddaj tylko głos na "pogotowie kacowe" Beaty z Krakowa tu http://www.comedycentral.pl/newsy/69246-konku rs-pomysl-na-biznes-glosowanie?video=6ffd0c24b26cbe9bb727 Prosze

Gość gość
Pogotowie kacowe??? Serio?

Gość Dorinetka78
Cześć, Ale dobre wieści od Agi:))))) bardzo mocno trzymam kciuki. My dziś odebraliśmy badania nasienia i nie są dobre. Wprawdzie lekarz chce je powtórzyć bo Gyncentrum w Katowicach rejestratorka powiedziała, że badanie mamy wykonać po 5 dniach abstynencji a w Gyncentrum w Bielsku powiedzieli, że badanie należy wykonać po 2-4 dniach abstynencji o badanie może mieć błędne dane. Więc mam trochę mieszane uczucia bo w sumie po co przyjmowali ten materiał jak od razu pytali ile było abstynencji. a dopiero przy wynikach powiedzieli, że to za długo. Ach tak to jest za tydzień mamy powtórzyć badanie. Ja czekam cały czas na okres, który się spóźnia i nie mogę się umówić na badanie drożności.

Gość gość
Dorinetko badanie nasienia piwinno być wykonane po 3-5 dniach abstynencji wiec jeśli macie je po pięciu to jest to prawidłowy czas. Tujka

Gość gość
Aga, oby tak dalej:-) Tujka

Gość Zuza917
Czesc Dziewczyny :) co taka cisza? Aga super - tak trzymaj! Megi i co idziesz z wynikami ? Ja bym nie czekala do przyjazdu do Pl. Pati to kiedy w koncu ten zabieg? Tujka probowalas tez innych zestawow Ewy? Widze lepsze rezultaty jak robie na przemian skalpel z killerem i cos tam figura- M to po prostu turla sie za smiechu ale efekty sa bo widze po ciuchach- super uczucie :) U mnie wciaz czekanie, wiec pomyslalam, ze wykorzystam ten czas na przygotowania... Wiec dentysta juz za mna hihi Dziewczyny czy i jak czesto robice mamografie? Wlasnie chcialam sie umowic ale mam mieszane uczucia...

No Zuza cisza, ale tez nie ma o czym pisać. Ja mam na 27 termin u mojej gin. Do piątku biorę te cholerne hormony pózniej czekanie na @. Co do mamografi to jeszcze nigdy nie robiłam. Ostatnio mi moja gin tylko robiła usg i było wszystko ok. A co tam u ciebie, narazie cisza z kd?

Cześć Zuza :-) Wstępnie zabieg 13 kwietnia. Ja też kilka lat temu robiłam usg piersi tylko i nic więcej. Miłego dnia dziewczyny :-)

Gość tujka
Hej Dziewczyny. Ja mam takie objawy wypadowe, że zaczynam sobie wkręcać menopauze:-( Wiem, że to prawie niemożliwe bo AMH sprzed 1,5 roku miałam jeszcze ponad 3 i kobiety w mojej rodzinie miesiączkuja do co najmniej 55 rż ale mam takie uderzenia gorąca i nocne poty ostatnio, że schizuję. Ale zrobiłam dziś FSH i wynik 7,1 wiec wszystko wydaje się "działać". Może to te puste pecherzyki mnie tak nakręciły i resztę sobie dopasowuję... Zuza z moimi ćwiczeniami jestem trochę na bakier bo kompletny brak efektów mnie zniechęcil, poza tym mój stan psychiczny wciąż nie pozwala mi odstawić czekolady:-( Co do mammografii to ga też nie robiłam bo do czterdziestki na pewno nie jest zalecana, a że swoją się jeszcze dostatecznie nie obyłam;-) Kwaśna Mandarynko buzile urodzinowe dla Córci:-) Aga, jesteś naszą nadzieją:-) Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie.

Gość Studentka Dietetyk
Witam, bardzo proszę mamy dzieci w wieku 1,5-2 lata o wypełnienie krótkiej, anonimowej ankiety, która jest mi potrzebna do pracy dyplomowej. Po wypełnieniu dostaną Panie przepis na pyszny deser - budyń, także dla maluszka (zdrowy, bez cukru i mąki :)) Bardo proszę o wypełnienie :) http://www.ankietka.pl/ankieta/178811/4-wplywu-zywienia-i-stylu-zycia-kobiety-w-ciazy-na-maseurodzeniowa-i-zdrowie-dziecka.html

Gość pati10
Studentko, bez komentarza.

Gość gość
Studentka- ręce opadają. Jesteś żałosna. Wsadz sobie ten przepis do d....., to jest poważne forum. Wrzucaj sobie takie rzeczy na forach typu nie wiem jakie tipsy dziś sobie zrobić. Tam pasuje z tą swoją ankietą.

Gość dobrze wyposażony Ali
Studentko, ja cię mogę poczęstować moim budyniem, chcesz? Jest pyszny, tylko otwórz szeroko buzię.

Gość Zuza917
Hej Dziewczyny :) Aga jak sie czujesz? Dorinetko jak sytuacja - kiedy robisz badanie droznosci? Tujka ja tez ostatnio mialam takie mysli ... nie jakies specyficzne objawy ale te ostatnie cykle mi sie dziwne porobily wiec sie zaczelam nakrecac do tego ja mam bardzo niska rezerwe... A co do cwiczen sprobuj koniecznie innych zestawow. I sprobuj odstawic te czekolade na np 2 tygodnie chociaz i zobacz czy jest efekt Pati, Ty nasza Ekspertko :) czy przypadkiem skalpel nie jest bardziej skierowany na budowanie miesni niz na spalanie tluszczu? Tak jakos zawsze myslalam, ze do zrzucenia tluszczu musze poskakac czy cos takiego szybszego wykonac. .. Czyli zabieg tydzien po swietach - moze zadzwon troche wczesniej do tego Twojego zapominalskiego doktorka aby znow czegos nie zmalowal z przekladaniem terminu ;) Megi a Ty jedziesz na swieta do Polski? Ale chyba w maju dopiero mialas jechac ... mnie tak juz korci aby przyjechac Wiecie co, jednak zdecydowalam sie na te mammografie... bylo wiecej za niz przeciw i moja dr mnie przekonala. Wiec zapisalam sie na 6 tego. Opowiem potem... pewnie bede Was namawiac. Warto to zrobic przed zajsciem w ciaze. Dobranoc moje Kochane

Gość Dorinetka78
Cześć Dziewczyny, Zuza917 , wczoraj dostałam spóźnioną menstruacje i jutro dzwonię do Gync umówić się na HCG. Trochę się boje znieczulenia ponieważ jestem po wstrząsie anafilaktycznym po podaniu znieczulenia przy zabiegu łyżeczkowania w stopie wbitego okruszka szkła wprawdzie 4 lata temu ale uraz jest i oiom w pamięci. Ale idę. W tym miesiącu nie będę brać CLO Doktor M. powiedział abym w związku z badaniem nie brała. Więc zobaczymy czy w tym miesiącu coś się pojawi ale nastawiam się na kolejny cykl z Clo w kwietniu i zobaczymy co dalej.

Gość Dorinetka78
Cześć, Zuza917, Tujka- badanie drożności będę jutro ustalać GYNC ponieważ dopiero dzisiaj dostałam opóźniony okres. Niestety jak to po CLO bywa mega bolesny. Zobaczymy co się okaże. Boje się trochę znieczulenia ponieważ 4 lata temu miałam po znieczuleniu wstrząs anafilaktyczny i pobyt na oiomie. I nie wiadomo jak zareaguje na inne znieczulenia. Zobaczymy czy w Maju pojawi się owulacja.Na pewno jeśli za jajowodami byłoby w miarę to jak tylko uda się wyhodować pęcherzyk to będę się upierać przy zastrzyku na pęknięcie. Co do badania nasienia mojego męża dopiero teraz sobie policzyłam,że my badanie zrobiliśmy 8 dnia po abstynencji a nie 6 i może to miało znaczenie, że mąż miał ruch plemników 44% a żywotność 55%. Ogólnie codziennie wchodzę na forum ale nic nie piszę ostatnio bo cóż ja mam napisać jak człowiek ma tak beznadziejny nastrój.