Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość no i co robic 33312

PRoblem z Cyfrowym polsatem uszkodzony dekoder . Bede musiala placic??

Polecane posty

Gość no i co robic 33312

JAk w temacie. 3 lata temu podpisałam umowe z Cyfrowym polsatem . Umowa dotyczyła 2 - óch dekoderów Głowny który mam ja HD 5000 i taki mniejszy, dałam go rodzicom jest tam mniejszy pakiet ale ma programy ;) dekoder za 1 zł była taka promocja Rok temu byłam przedłużyć umowę. Tydzień temu mamie zepsuł się ten mniejszy dekoder. Po prostu się zawiesił. Nie dało się nic przełączyć . W piątek tata poszeł go wymienić , ale wymagana jest moja obecność. Tacie wymienili zepsuty dekoder na nowy , kazali mu tylko zostawić dowód osobisty a ja mam przyjść jutro podpisać co trzeba to dowód zwrócą . No i tak zrobił . No ale dziwne bo teraz wszystkie programy im działają. Zawze było tak że ja na głownym mam pakiet familijny a oni mieli tylko cząstkę z tego a teraz mają więcej programów niż ja !! Nie wiem jaki dekoder dostali wiem że ma opcję " ipla " . I tu moje pytanie . Czy ja za wymianę bede musiała płacić ? Bo nie mam zamiaru a jeszcze nic nie podpisywałam ewentualnie moge zwrócić dekoder ?? Bo nie wiem na czym to polega i dlaczego wszystko im działa ( nie ma nic za darmo ... w pl ) Proszę doradźcie bo muszę sie na jutro przygotować w razie w

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować