Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika999000

POMOCY! chce normalnie jesc jak normalny czlowiek!POMOCY!

Polecane posty

Gość monika999000

hej, pomozcie mi mam obsesje na punkcie wagi jak cos zjem wiecej i o wiecej waze juz panikuje i na drugi dzien mniej jem i tak wkolko mam;[ chce normalnie jesc to na o mam ochote ale bez przesady wiadomo no ale normalnie nie myslec o wadze ;[ co poradzicie mi?? ale prosze bez zadnych pociskow..

Gość gość
Mam nadzieję, ze nie uznasz tego za pocisk, ale radziłbym Ci udać się do psychologa, bo widzę, iż masz poważniejsze zaburzenia na tle żywieniowym. Mogłoby Ci to dużo pomóc i spowodować, że nie skończy się to bardzo źle ;) Bo możesz dostać anoreksji, albo podobnego schorzenia. Także radziłbym nie czekać.

Gość monika999000
nie taki pocisk to normalne jest ale jestem taka zalamana ;[ poprostu boje sie przytyc boje sie o troche wiecej jesc bo juz mysle ile mi rano pokaze waga to nie jest smieszne tylko chore;/ ehh.. i tak czy tak przez moje zachowanie miesiaczka mi sie zatrzymala..

Gość djnfskdjgfhshfs
Idź do ginekologa na przywrócenie okresu. A ile ważysz?

Gość gość
Wizyta u psychologa może być bardzo pomocna. To co opisujesz to zaburzenia odżywiania i dobrze że sama zauważyłaś że masz z tym problem - to pierwszy krok do wyleczenia się. Teraz pora poprosić o pomoc specjalistę.