Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

samo siedziiiiii

Polecane posty

Gość gość

moja prawie 7 miesieczna corka odbdzisiaj sama siedzi oczywiscie siedzi a nie siada kiedy zacznie sama siadac

Gość gość
Nic Ci nie poradzę bo swojego nie sadzałam dopóki nie usiadł sam- a nie miał 7 mcy jeszcze. I nie wiem po co to robisz. Dziecka nie stawia się, nie sadza, nie prowadzi pod pachy bo to bez sensu, zrobi to kiedy będzie miał dość silne stawy i mięśnie, a wcześniej tylko skrzywdzisz.

Gość gość
A moja corka najpierw zaczela raczkowac gdy miala 7.5 miesiaca I wtedy siedziala podtrzymujac sie jedna reka, natomiast w pelni siedziec nauczyla sie gdy miala 8 miesiecy. Wiec kazde dziecko robi to w innym tempie I kolejnosci.

jesli dziecko siedzi samo, to mozna je posadzic na troche. nie wolno podpierac na sile. moja zaczela tez siedziec sama, jak miala 7,5. teraz ma 8 i jeszcze nie siada sama.

Moja sama usiadła pod koniec 8 miesiąca. Zaczęła raczkować i zaraz sama usiadła z tej pozycji. Wcześniej siedziała tylko posadzona.

Moje siadło samo jak miało 6-7 miesięcy. Z raczkowania. Nie wiem czy posadzony by siedział, bo nie próbowałam w ogóle go sadzać.