Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

za mnożenie Polskiego Ścierwa babę powinno się wieszać

Polecane posty

Gość gość

im więcej Psów, tym gorzej na świecie

Gość gość
zalozylam ten temat bo tez uwazam sie za scierwo i szkoda ze moja matka nie dokonala aborcji i teraz siedze na forum i wypisuje glupoty bo jestem scierwem i k***a z k***y

Gość gość
im więcej Polskich Ścierw, tym gorzej dla wszystkich

Gość gość
żebyś Kórvvo Polska wiedziała

Gość gość
jak masz na imię?

Gość gość
To ty kurwo jestes scierwem idz sie lecz j****a koorwo pier*olona szmato chooj ci w doope pies cie szmaciaro je*bal

Gość gość
jak się z Polskiej Kórwy wyszło takiej jak WY to potem się ma traumę K***Y JEB... o rozrodzie marzące

Gość gość
zdychać KOOORWY srające Polskim Ścierwem !!!!

Gość gość
na szapot Polskie SOOOOOKI

Gość gość
Na kafe, jest ogólny najazd na kobiety. ... Chwileczke żeby zrobić takiego bachora, trzeba dwojga a jak masz z matka problem, zerwij z nią kontakt i po bólu .... Kiedyś pożałujesz każdego złego słowa pod jej adresem.

Gość gość
ja jestem kobietą też nigdy nie pożałuję żadnego słowa a polskich kórw nienawidzę

Gość gość
jak widzisz Polska Babo, że jesteś Ścierwem, i że żyjesz w Ścierwie to się nie mnóż - proste... nie chcę potem Twoich Psów widzieć na ulicy

Gość patty22
uuuu ale tu wiochą zawiało :D autoreczko współczuje Ci... pewnie jesteś strasznym pasztetem i zazdrościsz innym kobietom ze mają facetów, uprawiają seks i rodzą dzieci... ;) ide stąd bo śmierdzi od ciebie

Gość gość
ja uprawiam seks tylko dla przyjemności a nie żeby Ścierwo mnożyć jak kościół wam nakazał :)

Gość gość
stracilas dziecko, prawda? i nie ma nikogo kto otoczyl by Cie miloscia i troska, bardzo Ci wspolczuje, bo widze jak cierpisz, zazdroscisz innym kobietom, ze maja dzieci a Ty nie mozesz miec swojego bo je stracilas, dlatego sama bedac kobieta wyzywasz inne od najgorszych, bardzo mi Cie szkoda, bardzo

Gość gość
macie tu wszystkie takie przekonanie, że jesteście takie wspaniałe że Ścierwo mnożycie - ja nie jestem szczęśliwa, że potem widzę wasze Psy na ulicy, chlające każdego dnia na darmo...

Gość gość
na pewno czegoś zazdrości

Gość gość
nigdy nie straciłam dziecka, nigdy nie chciałam mieć dzieci i nie będę chciała SOOKI POLSKIE OCIEMNIAŁE

Gość gość
widzę Polskie Psy na ulicy każdego dnia żyjące i chlające każdego dnia na daremno każdego tego Psa jakaś baba kiedyś wysrała tak jak Wy Sóki

Gość patty22
Ja nie jestem wierząca i póki co nie mam zamiaru miec dziecka. Muszę skończyć studia no i spełniam się w fotomodelingu ;) Ale kobieta która daje życie dziecku powinna być szanowana. Ty nie szanujesz swojej matki.... Szkoda ze w życiu ci sie nie powiodło i plujesz jadem. Współczuję.

Gość gość
a może nie powinna być szanowana? wystarczy wyjść na ulicę zobaczyć Polskie Ścierwo wy to Goowno mnożycie Sooki

Gość gość
kobieta która daje życie dziecku NIE powinna być szanowana, ponieważ czyni świat gorszym miejscem, myśląc tylko o sobie niech pomyśli też o mnie, że ja nie chcę jej Psa widzieć na ulicy

Gość patty22
Ja obracam się w towarzystwie ludzi wykształconych, inteligentnych, z ambicjami ;) oby jak najwiecej takich osób się rodziło :)

Gość gość
Twoja matka i babka i pra babka itd... Tez sa scierwami i polskimi sukami a ty tez PSIE kiedys po ulicy zasrana biegalas zasmarkana i brudna.

Gość gość
takich osób jest 10% na ulicy widzisz Psy, które nie wiedzą po co życją co za Sooki im dały życie? takie jak tutaj czatują

Gość kdscndsjkcnds
usunięto temat o tobie! 'chora psychicznie na forum' to kobieta która straciła dziecko/poroniła i trafiła do psychiatryka. teraz siedzi w domu i korzysta z internetu, siedzi na forum i zakłada tu tematy obrażajace kobiety ciężarne. czesto podaje sie też za faceta. pseudonimy: kutas nastroszony, facet 22, przemo 22 itp

Gość gość
baby się zawsze kurwiły chciała się Koorwa zabezpieczyć na przyszłość to zakładała rodzinę i srała Psami tak było od wieków

Gość gość
kdscndsjkcnds mylisz się Polska Ociemniała Pokalana Macioro Madonno ja polskich facetów nienawidzę - a ty WY nimi sracie SOOOKI

Gość patty22
ja nigdy brudna nie biegałam :D moja mamusia ma swoją firmę a babcia mieszkała za granicą pracując jako księgowa :)