Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młodzież

Trudno mi..

Polecane posty

Gość Młodzież
Jestem pewna na 100 % że matmy nie poprawie..

Gość wiśnióweczka
Mimo wszytko potrzebne jest szybkie działanie. Po rozmowie z nauczycielami będziesz wiedziała na 100%, może rodzice mogliby też porozmawiać w Twojej sprawie. Jeżeli nawet nie poprawisz, chociaż tego nie możesz być dziś pewna, to będziesz wiedziała, czy masz poprawę w sierpniu, czy przejdziesz warunkowo... Moja koleżanka niedawno dowiedziała się, że jej syn jest zagrożony z kilku przedmiotów w technikum. Była tam, rozmawiała z nauczycielami. Chłopak dostał konkretne zadania na poprawę, pod warunkiem, że zmieni szkołę. Z tego, co wiem, już popoprawiał. Przenosi się do szkoły zawodowej. Porozmawiaj w ten sposób, Ty zmienisz szkołę, bo jest Ci za ciężko, ale starasz się, bardzo chcesz ocenę poprawić... jeżeli rzeczywiście chcesz się uczyć to nauczyciel to widzi i na pewno nie odeśle Cię z kwitkiem. Czy teraz, czy w sierpniu, ale jakaś konstruktywna rozmowa powinna się odbyć natychmiast. Nie zwlekaj.

Gość Młodzież
Dziekuje! Naprawde mi pomógłaś.

Gość wiśnióweczka
Powodzenia, myśl pozytywnie i od razu działaj.

trzegba barac pod uwagę ze szkoły nie mają w interesie tracic ucznia. Bedą obiecywac że zaliczy puuszczą kazdego:P byleby w szkole pozostał. Jesli w klasie zaczyna byc mniej niz 20 uczniów taką klase powinno sie rozwiązać i szkoła traci dotacje:P Dlatego zalicz i zmien szkołę bo tak to bedą ci tak przepychac by na koniec powiedziec do matury kochana to ty nie mozesz stanać:P

Gość Młodzież
Wiecie co? Spiełam tyłek i wszystko poprawialam!