Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

suplement-pomocy !!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość gość

jaki jest najlepszy suplement na poskromienie wieczornego głodu ??????

Gość gość
no ludzie co jest ? nikt nie używa tutaj suplementów ????????

uzywamy - ale nic nie działa rewelacyjnie - inaczej by grubasów nei było. Na poskromienie wieczornego głodu to jedynie silna wola :-) Na mnie działa, jak sobie solidnie postanowię, ze nie jem np. po godz. którejś tam (np. po godz. 16 - ostatni posiłek jem w pracy ok. 16) i jak sobei powiem, ze wieczorem w domu już nic, abosultnie nic - to się udaje. Bo jak tylko cos skubnę, nawet odrobinkę, to potem biję się juz z myślami, czy jeść, czy nie jeść. No i koniecznie wieczorem zająć się czymś trzeba, aby nei myśleś o jedzenie. Ja mam full roboty i "wolna" jestem dopiero ok. 20.30 - 21 - to stwierdzam, ze to i tak za późno, aby juz coś jeść i że przecież za godzinę, półtorej szykuje się do spania, to nie będę jadła przed snem. I jakos to leci. Próbowałam Aquaslim, Asystor, Linea, Simplique, Therm Line, a teraz łykam Inneov - żadne z nich nie poskramia apetytu tak, jak silna wola :-)

Gość gość
Wygoogluj Nopalina I poczytaj. Najwiecej informacji jest na stronie producenta. Na pewno dziala tak, ze pecznieje w zoladku I w ten sposob hamuje glod. U mnie pomaga, moze tobie tez pomoze.

Gość Olcia Dubicka
Ja mogę coś napisać, prócz zniknięcia uczucia głodu także schudłam do tego :) Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;)

Gość a ta wszędzie ta reklamą wali
Dubicka - a Ty nudzisz sie, czy jak???? Chłopa sobie znajdź!