Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

waiting4summer

Mlodziutkie mamy, ktore raz po raz wpadaja, gdzie macie glowe??

Polecane posty

COraz wiecej slysze o tym,ze dziewczyny do 20-max 22 lat maja 2-ke albo wiecej dzieci... nie mowie o tych, ktore maja mezow, stac ich na dzieci, ale o tych, ktore raz zaszly w nieplanowana ciaze, a po chwili w druga tez nieplanowana. ich wyksztalcenie konczy sie najczersciej na etapie liceum, ktore przewaznie koncza i tak zaocznie. Nie pracuja, klepia biede. Jak to jest? skoro mlodziutka dziewczyna raz wpadnie, a nie ma warunkow, to czemu sie nie zabezpiecza tylko potem placze jaka to ona jest biedna? corka mojej sasiadki ma 19 lat i jest w drugiej ciazy. matka ja utrzymuje, a on ojca dzieci ma tylko alimenty. wspolczuje tym dzieciom, bo jaka one beda mialy przyszlosc. Mam 26 lat, male dzoecko, meza i stala prace jakby ktos mial ale

Gość Riddi
Oczywiście szkoda dzieci, ale chyba rozmowa 'po fakcie' nic już nie da. Można tylko przestrzegać innych przed takim losem.

Gość madra_kaska
mam 19 lat, nie mam dzieci, w tym roku ide na studia, ale tak w ogole co cie obchodzi zycie innych? zajmij sie lepiej sobą i idz opiekuj wlasne dzieci, a nie dumaj nad zyciem innych. nie znosze ludzi ktorzy wtryniaja sie do zycia innych. moze te kobiety nie maja zdolnosci do nauki i maja inne cele jak np zalozenie rodziny i zycie skromne bez nadmiaru kasy. kazdy ma inne cele. co za wredna z ciebie baba ktora nie patrzy na siebie a interesuje sie zyciem innych

Gość karotttaaa
ja zaszlam w ciaze w wieku 17 lat ( epadka) urodzilam majac 18 gdy tylko zaszlam przeprowadzilam sie do chlopaka on pracowal ja konczylam szkole teraz mam 26 lat ja pracuje zarabiam 2300 na reke i maz ( ojciec dziecka) 2600na reke wiec biedy nie klepiemy... mam jedno dziecko i wiecej nie planuje wiec prosze nie wrzucac wszystkich mlodych matek do jednego wora pozdrawiam

nie mowie ze wszystkie mlode mamy takie sa. pisalam, ze chodzi o te, ktore wiedzac ze maja zle warunki zachodza nieswiadomie w kolejna ciaze. Znam wiele mlodych mam, sa wspanialymi mamami, dobrze sie im wiedzie. Ale jak slysze o dziewczynkach ktorych dzieci sa na utrzytmaniu rodzicow a nie mysla o antykoncepcji to nie miesci mi sie to w glowie

Gość A skąd wiesz,że wpadają?
Ja urodziłam córkę mając 17 lat. Teraz mam 22 lata i planuję z mężem drugie. Mieszkanie mamy,oboje pracujemy. Bogaci nie jesteśmy,ale to nie to w życiu tylko najwazniejsze. A Ty własnego życia nie masz,że czyimś się martwisz?

Gość A ja mam podstawowe wykształce
Urodziłam w wieku 17 lat Kasię(córkę). Nie poszłam do szkoły,a mogłam. Pracuję,tata Kasi też pracuje. Dzisiaj mam 26 lat. Nie żałuję dziecka. Nie żałuję,że nie mam wykształcenia. Mam pracę którą lubię,pomoc biurowa-i to mi odpowiada. Nie zarabiam kokosów,ale żyję normalnie.

Urodziłam w wieku 17 lat Kasię(córkę). Nie poszłam do szkoły,a mogłam. Pracuję,tata Kasi też pracuje. Dzisiaj mam 26 lat. Nie żałuję dziecka. Nie żałuję,że nie mam wykształcenia. Mam pracę którą lubię,pomoc biurowa-i to mi odpowiada. Nie zarabiam kokosów,ale żyję normalnie.