Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża a krwawienie podczas połogu...

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, mam duże zmartwienie i bardzo bym chciała aby ktoś mi pomógł. Mianowicie, (wiem,że zaraz większość zacznie na mnie wrzeszczeć jaka to głupia jestem) jestem 2,5 tyg. po pierwszym porodzie. Naturalnie nie kochaliśmy się jeszcze jeżeli chodzi o normalny, czysty sex dopochwowy. Jednak dziś z rana nas coś zebrało, ocieralismy się narządami i doszło do sexu analnego z wytryskiem do środka. Zaraz po poszłam się załatwić i umyć. Wiem to głupie,ale stało się... a teraz mimo,że jestem 2,5 tyg. po naprawdę ciężkim porodzie i nadal mi się oczyszczają narządy czyli krwawie martwię się czy nie zajdę w ciążę... żeby do tego doszło naturalnie najpierw musiałoby mi sie cokolwiek przedostać z odbytu do pochwy- moze mało,ale jednak jest mozliwe. No i czy w takiej sytuacji mogłabym zajśc w ciązę jeszcze przy krwawieniu...? dodam,że karmiłam piersią tylko przez pierwsze 2 czy 3 dni bo nie miałam więcej.

Gość spoko luz
nie jesteś w ciaży :)

Gość gość
zero szansa na ciąże

Gość gość
poczytałam troche w internecie o tym i sie tylko zmartwiłam bo tam piszą,że możliwa ciąża jest już nawet 3 tyg. po porodzie. U mnie trzy będą dopiero w piątek to raz a dwa to nie był normalny sex, no ale wiedomo strach i tak jest. Tym bardziej,że nigdy nie przypuszczełam,że tak będzie wygladał mój poród...

hm, a uważasz że Twój organizm jest dostosowany do przyjęcia dziecka? na razie Twój organizm dochodzi do siebie po porodzie. Pewnie macica jescze się nieobkurczyła. spokojna głowa :) może to 3 tygodnie pomylone jest z poronieniem czy ciąża martwą we wczesnym etapie. Powrót płodności w takich wypadach wraca bardzo szybko.

Gość nie mialas ciezkiego
porodu!!! Bo ciezkim porodzie przez tygodnie a nawet miesiace nie dalabys sie tam palcem dotknac!

Gość ciężki poród
powoduje traume ktora wykkucza seks jakikolwiek przez miesiace, nornalnie samo myslenie o tym powoduje lek u kobiety