Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanie,,,,

Czy to prawda ze jesli sie zbyt bardzo chce zajsc w ciąże to nie wychodzi???

Polecane posty

Gość mam pytanie,,,,

Witam. Nurtuje mnie ten temat bo samam staram sie zajsc w ciąże juz prawie półtora roku. Mam co prawda PCO ale jestem pod stałą kontrolą lekarzy i biore leki. Cykle mi sie wyregulowały i od pół roku są super regularne 30-33dni. Wczesniej to była masakra. Mój mąż miała badania nasienia i wyniki są ok. Gin twierdzi ze na ta chwile nie widzi przeciwskazan zebym zaszła. Co miesiąc jednak są łzy i wielki smutek. Bardzo duzo myśle o ciąży, o tym czy sie udało, o tym czy mam jej objawy itd... Czytałam i słyszałam wiele historii ze takie obsesyjne myślenie moze miec odwrotny skutek i ze ktos sie starał latami a jak odpuścił temat to zachodził bez problemu. Znacie takie historie? Czy to faktycznie jest prawda? Jak duza jest skala takiego zjawiska? Czy to sa tylko jakies pojedyncze przypadki? Ja osobiscie znam 2. Podobno nawet lekarze zalecaja wyluzowanie i nie myslenie o ciąży?

Gość gość
ile razy bedziesz jeszcze zakladac jeden i ten sam temat

Gość ja jestem taki przypadkiem
staralam sie 4 lat o dziecko ale mielismy problemy z nieplodnoscia przeszlam in vitro nie udane potem dalismy sobie spokoj od tego czasu minelo 3 lata a dziecka i tak nie mamy:(:( jesli nie ma problemów to sie udaje jak ktos odpusci a jak sa to cizko jest zreszta jak ktos sie stara kilka lat ma rozne etapy w zyciu i nie mysli caly czas o tym tylko poprostu z tym zyje iitd