Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sen o zmarłym kocie

Polecane posty

Gość gość

Może to dziwnie zabrzmi, ale śniła mi się moja kociczka, która niedawno tragicznie zmarła. Sen był mianowicie taki: ja siedziałam na jakimś murku, i zobaczyłam, że ona do mnie idzie. Ja do niej powiedziałam, że już za długo bawiła się poza domem, że już czas iść do domu, i w momencie, w którym miałam już ją wziąć na ręce, nagle moja kociczka zniknęła, a zamiast niej pojawiły się 4 małe białe kocięta, które schowałam i zabrałam do domu. Nie wiem o co chodzi w tym śnie. Może ma to jakieś podłoże psychologiczne, bo bardzo cierpię po jej stracie, przywiązałam się do niej bardzo, traktowałam jak członka rodziny, a miała tylko 2 lata.

Gość gościóófka
bardzo mi przykro, zwłaszcza że zwierzęta zdychają. słowo/określenie zmarł, nalezy się ludziom.

Gość gościóófka
bardzo mi przykro, zwłaszcza że zwierzęta zdychają. słowo/określenie zmarł, nalezy się ludziom.

to znaczy, ze bardzo cierpisz po stracie (znam to uczucie), podświadomość Ci sugeruje, żebyś zaopiekowała się jakimś maleństwem kocim, nabierzesz znów życia, siły i radości. :)

Gość gość
Do gościóófka: przepraszam, ale ja nie uważam, że określenie zmarł należy się tylko ludziom, zwłaszcza, że ja ją traktowałam jak człowieka, jak dziecko właściwie. A poza tym ona dla mnie nie zdechła, została zabita przez jakiegoś kretyna w aucie. Do calinessa1: dziękuje Ci za ciepłe słowa no i interpretacje snu.