Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość madzik888

potrzebuje rady w sprawie facetow:/ bezstronnej opinii czy robie zle...

Polecane posty

Gość madzik888

postaram w skrocie. w zeszlym roku spotykalam sie z facetem niech bedzie to S. pracowalam 7 dni w tyg wiec po jakims czasie, S. stwierdzil ze to nie wyjdzie niestety wiec zakonczylismy to. Potem wpadlismy na siebie pare razy, ja zmienilam prace zaczelismy sie spotykac ale ja nie potrafilam sie otworzyc, zakochac itp myslalam ze skoro nic nie czuje do niego po 3 miesiacach to nie ma sensu i tym razem ja zakonczylam zwiazek. Od czasu do czasu do mnie pisal smsy maile, tak co slychac itp a w koncu przestal. Ja poznalam innego faceta J. spotykamy sie juz 2 miesiace, na poczatku myslalam ze jest zupelnie inny niz S. i ze tym razem wyjdzie, no ale jak w zyciu bywa niestety nie dogaduje sie z nim i nawet fizycznie mnie nie pociaga, i przez caly czas porownuje go do S! Problem ze J to najlepszy kumpel moich znajomych wiec konczac znajomosc z nim nie wiem jak beda mnie traktowac nasi wspolni znajomi...ale problem w tym,ze nie moge przestac myslec o S...teraz nagle mi sie wydaje ze z nim bylam szczesliwa i tesknie za nim....wymienilismy kilka maili dzisiaj i glupia czuje ze on cos dla mnie znaczy jednak...nie wiem czy ma sens wracac do tego samego faceta 3 razy???? Sorry za belkot, po prostu chcialam uslyszec inne opinie niz moja...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować