Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mała lekcja stylu dla mężczyzn - zapraszam

Polecane posty

Gość gość

Mala lekcja stylu, odcinek pierwszy - damskie okulary, jak sama nazwa wskazuje sa dla... KOBIET (przynajmniej takie kraza sluchy) - wszelkiej masci arafatki i inne szmatki nie byly, nie sa i nie beda (oby!) modne - bialy pasek = -10 punktow bazowych IQ. Wazne! Jak masz wyj****a w kosmos klamre mozesz sobie odjac kolejne 5 punktow - po cholere nosic podrobki dolcze end gabana, skoro twoi ziomale z siedla maja na to wyj****e i nawet o tej firmie nie slyszeli (0 lansu), a ludzie, ktorzy owszem slyszeli i tak zauwaza, ze to bazarowa, ewentualnie turecka/tunezyjska (wyzsza szkola jazdy!) podroba i per analogiam - bedzie 0 lansu - ere niewolnictwa mamy juz za soba, wiec po co nosisz kete i kajdany??? - roz jak najbardziej jest dla facetow, ale... meskich. Grozna mina do lustra tlenionego anorektyka niestety nie zawsze starcza... - czy ominela mnie jakas rewolucja muzyczna? nagle wszyscy graja w kapelach rockowych? to stad te kilkucentymetrowej grubosci skorzane opaski na rekach? - obcisle ciuchy naprawde nie sa bamboocha. Jak spedziles rozliczne godziny na silowni, wylales hektolitry potu i masz cialo jak grecki bog - my i tak to zauwazymy, nawet jak bedziesz miec na sobie normalne ciuchy (daje slowo!)

Gość gość
nooo klaty ogółem mu natura poskąpiła ale nie można przeca mieć wszystkiego :P za to ten pierwszy sobie ten tego ;) tekscior zajefajny powinni sobie faceci wydrukować i po 100 razy odczytywać :D

Gość Darth Misiek ;)
potsumowujonc ,wiencej rużu i luzó (koniedz z S-kami i SX-sami i M-kami) mi osobiscie słurzy :)

Gość Darth Misiek ;)
aprpoz -czy slowo "bamboha" nadal jest bamboha w wyrobionym toważystwie ?

Gość gościóófka
klata to nie lotniskowiec. ma być max 4 rozmiary większa od mojej, inaczej bać się zaczynam.

Gość gościóófka
klata to nie lotniskowiec. ma być max 4 rozmiary większa od mojej, inaczej bać się zaczynam.