Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do jakiego wieku wasze dzieci piły kaszę z butli w nocy lub nad ranem?

Polecane posty

Gość gość

szczerze.

Gość ma być szczerze? to w ogóle...
Do 5 mca pił mleko w nocy o 2. Potem od 22 do 6 rano już się nie budził. Mleko z butelki pił do 13 mca. Kaszy z butli nie pił nigdy. Często za to jadł o 22 kleik kukurydziany :) ale łyżeczką.

Gość lilialuiza
Do roku.

Gość gość
A mój syn ma 2,5 roku i nadal budzi się w nocy na kaszę. Nie da się go oszukac piciem itp. Mały żarłok...

Gość gość
no właśnie moja w lipcu będzie miała 2 lata i nie mogę jej oduczyć i mam wrażenie,że tylko moje dziecko pije kaszę z butli w nocy w tym wieku i nie wiem ile to jeszcze potrwa....

Gość gość
moja córka cale szczęście lubi sobie pojeść, ale bardziej ceni sobie spokojny i dlugi sen :) Śpi od 21 do 8 rano. Wieczorem zjada kaszkę (nie z butli, z miseczki), a dzień wita śniadaniem w postaci butli mleka..... Ma 8 miesięcy, ale praktycznie tak zawsze miała, że nocki przesypiała.....

Gość gość
moje dziecko piloz piersi mleczko do 2 lat.natomiast kasze jaglana jada do dzisiaj

Gość gość
moje dziecko pilo z piersi mleczko do 2 lat.natomiast kasze jaglana jada do dzisiaj

Gość gość
no to moja właśnie obudzi się między 2 a 6 na butlę i o 2 idzie spać a o 6 to jak śniadanie dla niej i albo już się dzień zaczyna dla nas albo się drzemnie na godzinę jeszcze a chodzi spać o 22

Gość gość
Mój synek ma 2,2 i rano pije kasze z butli,narazie nei oduczam niech pije zęby ma zdrowe,nie chce pić mleka nabiału je mało więc niech chociaż kasze pije.

Gość gość
moja tez malo je

Gość gość
po miesiącu jadła normalnie wieczorem i normalnie rano- zero nocnego karmienia :) Każdemu zyczę takiego luksusu