Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest w ciazy ?

Polecane posty

Gość gość

witam 4 maja moja dziewczyna dostała okres .. 10 maja bylismy w stosunku bez zabezpieczenia .. wlozylem zaledwie 4 czy 5 razy nie doszło do wytrysku .. cykle ma 28 dniowe .. teraz termin okresu wypada na 1 czerwca no i juz 2 dni sie jej spóźnia czy to moze byc wynik stresu ? byla tez 2 dni w gorach .. czy to mogło przesunąć jej cykl ?nie miala zadnych objawów poza bolami brzucha i czasami było jej nie dobrze ale tłumaczyłem to sobie stresem i strachem przed ciążą .. spóźniający okres tez sobie tłumacze stresem ale sam juz nie wiem .. prosze o szybkie odp bez hamstwa i obelg

Gość gość
Nie jest w ciąży.

Gość doktór kalendarzykowiec
Może być i ciąża i przesunięcie okresu ze względu na stres czy inne czynniki. Według mnie trzeba być osłem żeby wsadzać w pierwszej fazie cyklu miedzy okresem a owulacją. Jeśli chcesz stosować kalendarzyk to odejmujesz 11 dni od najdłuższego cyklu jaki miała kobieta w ostatnim czasie - czyli jeśli ma równe 28 to od 17 dnia cyklu teoretycznie można, ale zakładając, że właśnie ze względy na stres cykl może być przesunięty o kilka dni to zalecam dodać sobie do tego jeszcze minimum 3-4 dni i w przypadku cyklu 28 dniowego swobodnie penetrować pochwę dopiero od 21 dnia cyklu :)

to jest bardzo podchwytliwe pytanie ja przed wczoraj jebalem sliczną mulatke lat 17 miala okres, dymalem ją od 24.00 do 05.15 z zabezpieczeniem. Przyslala do mnie dzisiaj zaswiadczenie od lekarza w PDF-ie, ze jest w ciązy i potrzebuje 2000 EUR na zabieg. uwazam, ze w zyciu bywa roznie

Gość gość
prosze o jeszcze jakies odp ... ona mowi ze caly czas jej niedobrze .

Gość gość
śmigaj chopie do apteki albo innej drogeri po test. jak dla mnie to w ciąży nie jet raczej, a jakiekolwiek objawy sobie wkręca. nawet jakby była to na mdłości za wcześnie. Dni płodne miała pewnie koło 14 dnia cyklu więc skoro nie było wytrysku to się nie martwcie na zapas

Gość gość
to juz 4 dzien i dalej nie ma .. ona nie che testu bo mowi ze jak ja jestem pewny to ona tez .. ja jestem w 99.9999% ze nie jest ale zawsze jest ryzyko no i nie wiem dalej czy to stres i wyobrazenia czy ciaza ..

Gość gość
BYLISMY W STOSUNKU ludzie trzymcie mnie bo niewytrzymiem !