Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość niezadowolonaona

Nie podobam sie swojemu facetowi

Polecane posty

Gość niezadowolonaona

Witam ;) od 4 lat mam faceta w miedzy czasie ukladalo nam sie roznie dzisiaj mamy rocznego synka... po ciazy nie wrocilam do tak zwanej formy nigdy nie bylam przesadnie chuda ale bylam atrakcyjna a inni faceci dawali mi to do zrozumienia na dzien dzisiejszy moja samoocena siega DNA !!!! Moj facet bardzo chce zebym schudla i wciaz mi to powtarza ... jedyna osoba przez ktora placze jest on potrafi tak mi dopiec i to niby nieswiadomie ze mam zepsuty caly dzien ... pozniej wychodze na ta co wiecznie sie obraza ... nie wiem czy jestem z nim szczesliwa ... juz kilka razy zabieralam sie za jakies diety ale po 2 tygodniach sobie odpuszczalam... czasami pocieszam sie tym ze moze wcale nie jestem taka zla i moze jest na tym swiecie ktos kto bedzie potrafil mnie docenic i pokazac ze jestem cos warta ... czuje sie wiecznie zdolowana a on zamiast mnie czasami pocieszyc to slysze " o tej porze bedziesz jeszcze jadla ...zwariowalas " notorycznie oglada sie za innymi i strasznie mnie to boli ... Kocham go strasznie ale mnie krzywdzi... mowi ze to sa moje urojenia

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować