Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z Plikostrada

Polecane posty

Gość gość

Witam. Wysłałam odstąpienie od umowy z Plikostradą.pl Niestety, jeszcze nie przyszło do mnie potwierdzenie. Czy ktoś miał podobny problem?

Gość Kubajhgj..
na plikostrade nic nie plac nic ci nie zrobia to tylko ściema kiedys im zalozylem 3 konta jedno no na tuska, z mailem kancelarii premiera :P jedno z mailem programu tvn uwaga i jeszcze z mailem do uokikiu :P jak system to wyslal automatycznie to beda miec problem :P hehe w translatorze google napisz sp****laj przetlumacz na arabski napisz tez po polsku i po angielsku :P wtedy zrozumieja albo olej ich kolejne maile bo nic ci nie zrobią W ogóle niczym sie nie przejmuj to zwykla sciema.

Gość Kubajhgj..
Aha jeszcz ejedno nie masz z nimi żadnej umowy oni tylko tak piszą i nic nie plac bo nic ci nie zrobią

Gość Kubajhgj..
ich wiadomosci w skrzynce oznacz jako spam i tyle

Gość znowu 10 osób, cholera
odstąpienia od umowy się nie potwierdza bo to uprawienie jednostronne czyli odstępujesz i umowy nie ma.

Gość gość
Ja dostałem mail w wersji bez numeru IP komputera ale z samym adresem mail. Dane adresowe na lipnej fakturze inne niż moje. W terminie który podają jako czas rejestracji nie korzystałem wogóle z komputera bo byłem na wyjeżdzie. Wszystko lipa. Jako programista z wieloletnim doswiadczeniem chciałbym przekazać pare uwag: Piszecie że potwierdzenie maila to dowód. Potwierdzanie maila odbywa sie poprzez kilknięcie linku. Po kliknięciu linku ur****mia sie program który zapisuje w bazie danych info że potwierdzono mail. Ale po uruchomieniu takiego programu nie zostaje żaden niepodwarzalny ślad. Nie wiadomo tak na prawde czy wy wogóle kiedyś taki link klikneliście czy nie. Info w bazie danych o tym że potwierdziliście to też żaden dowód. Własciciel bazy danych ma swobodny dostęp do danych w niej zawartych i moze sowbodnie je zmieniać. W dowolnej chwili może wstawic do bazy danych info ze uzytkownik X potwierdzil lub nie. To tylko zmiana wpisu w tabeli z "nie" na "tak". Nic innego. Czyli nawet jak potwierdziliście to i tak nie wiadomo czy oni nie potwierdzili tego za was modyfikujac wpisy w bazie danych. Inny pseudodowód na jaki mogą sią powołać to wpis w logach serwera że z komputera o danym Ip ktoś kliknął link. Tylko że takie logi serwera to zwykłe dokumenty tekstowe, które każdy może tworzyć do woli w dowolnym edytorze np. Notatniku. W dowolnej chwli moge otworzyć notatnik i wpisać tam linijkę z godziną, waszym Ip i adresem linku powtierdzjącego który rzekomo klikneliście. To żaden dowód. Jedyny dowód to podpis włąsnoręczny na umowie a takiego nie mają. Nic na was nie mają. Przykład: mają Twoje dane teleadrasowe i email (mogli je dostać gdy np. kiedys wysłałeś swoje Cv do pracy), mają IP komputera (mogli je wyczytać z własciwości dowolnego maila który do nich wysłałeś np tego z CV) do tego mają potwierdzenie adresu bo klikąłeś w link w mailu (to tylko wpis w bazie danych który mozna dowolnie stworzyć), mają wpis w logu serwera że klikałeś (to tylko linijka w pliku tekstowym którą mogli sami dopisać). Oni nie maja nic. NIE PŁAĆCIE BO DAJECIE IM KASE NA DALSZE PRZEKRĘTY. Jak zapłacicie to potwierdzicie swój adres zamieszkania bo na przelewie będą już na pewno wasze dane. Jutro założą kolejny serwis i wyślą wam znowu wezwanie ale wtedy bedą mieli dane adresowe z waszego przelewu bankowego. Bedą też mieli numer waszego konta bankowego bo będzie na przelewie. NIE PŁAĆ BO BĘDZIESZ PŁACIŁ CORAZ WIĘCEJ !!!

Gość gość
Witam serdecznie poszkodowanych i zastraszonych przez plikostrade.pl Metoda działania tego portalu przez zastraszanie jest niezgodna z polskim prawem i dlatego portal ten zostanie zdelegalizowany w podobny sposób jak pobieraczek.pl Informuję, że jest przygotowany zbiorowy pozew przeciwko plikostradzie.pl. Wszystkich poszkodowanych i zainteresowanych w zniszczeniu tego portalu zapraszam na stronę Huberta Osińskiego www.pozywamy-zbiorowo.pl. Pan Hubert jest człowiekiem, ktory zdelegalizowal Pobieraczka.pl i chce nam pomoc zniszczyć plikostrade.pl. Nie płaćcie żadnych pieniędzy plikostradzie i nie bójcie się. To oni boją się nas. Głowa do góry zwyciężymy. Pozdrawiam Andrzej