Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Problem;/

Czy może to być ciąża?

Polecane posty

Gość Problem;/

moja dziewczyna(dziewica 17 lat) miała okres 17 kwietnia, 12 maja(25 dzień cyklu) uprawialiśmy petting...przy wyciąganiu penisa dotknąłem preejakulatu opuszkami palców, następnie śliną i językiem z palców wyczysciłem lekko palce i wytarałem to dyskretnie w skóre dziewczyny i włóżyłem owe palce do pochwy,cały zabieg nie trwał nawet 2 min okres jej sie spóźnia już 19 dni , 13 i dziś robiliśmy testy ciążowe które wykazały brak ciąży,czy w tym wypadku mogą sie mylić?? moim zdaniem powinna mieć dni niepłodne ale boje sie że owulacja w wyniku nieregularnego okresu mogła sie przesnuąć, 2 miesiące temu miała okres po 23 dniach a miesiąc temu 34-35, wcześniej był regularny, czy istnieje zagrożenie ?

Gość 123GOCHA
ciąża byłaby tutaj cudem, są malutkie szanse na to, takie same jak trafienie w totka ;) jeśli ma nieregularne cykle, to może właśnie trafił jej się dłuższy cykl? na dodatek pewnie doszedł stres z powodu ciąży.... najlepiej niech się uda do ginekologa, by coś zaradzić na nieregularność cykli.

Gość Problem;/
a jeszcze pytanie,czy istnieje możliwość żeby w tym preejakulacie plemniki przetrwały? ręke wyczyściłem troche niedbale lecz myślę że do sucha 19 dni to dość długo i troche sie mimo to boje

Gość gość
to jest fizycznie nie możliwe

Gość Agata D
Witam. Szukam pomocy juz wszedzie bo jestem zdesperowana... Mam pytanie, czy po przyjeciu tabletki anty 3 dnia cyklu jest mozliwosc zajscia jesli stosunek z wytryskiem odbyl sie 7 dni po braniu tabletek? W czasie wytrysku, chlopak juz wyjmowal wiec nie dostalo sie wszystko. Czy konieczne byloby branie tabletki 72h po? Tym bardziej jesli wzielo sie ja dwa miesiace temu i skutki uboczne byly dosc duze? Z gory dziekuje za odpowiedzi, pozdrawiam