Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam kobiety bo jestem nieatrakcyjny seksualnie jako męzczyzna

Polecane posty

Gość gość

nie wzbudzam podniecenia, jestem fajnym facetem jako kolega, kazdy mi mowi ze bylbym dobrym ojcem (chyba przedszkolanką :O)

Gość gość
no to jesteś dobrym typem na rogacza, taki co to wychowuje nie swoje dzieci

Gość gość
wiem o tym :(

Gość gość
no to pora się przebranżowić i zostać... gejem

Gość gość
moze wywolaj jakis skandal

Gość chłopie mam to samo
Jestem porządnym fajnym facetem ale w większości przypadków kończę w kategorii Przyjaciel.

Gość gość
porządni nie mają brania, porządność nie jest sexy

Gość gość
A ja z kolei mam słaby charakter (prawie jak zakonnik) a podobam się tylko laskom z dzieciakami, tylko laski mi mówią że mam fajne piwne oczy

Gość kiedyś byłam młoda
kiedy jesteśmy młode, patrzymy tylko na wygląd i omijamy idealne materiały na męża. Zwiekiem jest dokładnie przeciwnie:)

Gość gość
czyli optymalna strategia to dzieci z atrakcyjnym samcem wychowywane przez opiekuńczego i spokojnego męża

Gość kiedyś byłam młoda
Poszukaj sobie jakiejś soczystej czterdziestki i zabaw się jak potrafisz. Powinno ci pomóc.

Gość kiedyś byłam młoda
Jeżeli wyglądasz jak fajtłapa, to twój problem, że nie umiesz sobie znaleźć kobiety :)

Gość gość
''kiedyś byłam młoda Jeżeli wyglądasz jak fajtłapa, to twój problem, że nie umiesz sobie znaleźć kobiety usmiech.gif '' a kobieta może być puszczalskim kurwiszczem i znajdzie faceta to nie miłość i partnerstwo-tylko okrutne wyrachowanie spowodowane tym ze kobiecie łatwiej o związek i sex i to facet musi się bardziej starać tylko dziwne ze ten fajtłapa jak kobietę taki piękniś wybolcuje na wszystkie boki staje się całkiem atrakcyjnymi wartościowym facetem ktoś na innym topiku dobrze napisał ze ''facet kocha a kobieta wymaga''

Gość gość
oj idealiści, kto powiedział że życie jest sprawiedliwe? każdy ma z tego życia tylko tyle ile sam sobie weźmie, a potem starość i do piachu no to ci co mają możliwości i okazję, biorą, zarówno puszczalskie kobiety jak i faceci-r****cze, i każdy z nich ma motto "śmierć frajerom" albo przynajmniej "wykorzystaj frajera"

Gość gość
''Poszukaj sobie jakiejś soczystej czterdziestki i zabaw się jak potrafisz. Powinno ci pomóc.'' wbrew temu co się powszechnie uważa o facetach bardzo wielu chce związku i potrzebuje tez uczuć oprócz(i do) seksu tylko tacy często nie są najbardziej z***bistymi r****czami :)

Gość gość
w sumie prawda -tylko czemu potem kobiety narzekają (tez tu na kafe) ze każdy facet to świnia, bo dały się wykorzystać jakiemuś r****czowi mimo ze pewnie pod nosem miały mnóstwo spokojnych mniej przebojowych facetów którzy by je na rękach nosili ....a no bo na widok spokojnego chłopaka tak nie spadają majtki z tyłka jak na widok wyrachowanego traktującego kobiety jak zabawki, wciskającego im naiwne kawałki r****cza który jeszcze potem się kolegom pochwali jak to laskę wydymał i olał

Gość gość
m kkjn,,n

Gość gość
kobiety to bardzo zakłamane istoty, jest zasada ktora warto wyznawac, nie szamujemy osób ktore na to nie zasługuja, dlatego jak wam przeszkadzaja takie kobiety, to odpłacajcie piknym za piekne, niech w przyrodzie nic nie ginie, jesli kobieta cos soba reprezentuje warto ja docenic

Gość dlatego czekam
aż przyjdzie islam i wybije te niewierne szmaty hahahaha

Gość gość
hjkyukyky

to macie problem wy bo was nie chcą, nie ma co zrzucać winę na kobiety. Każdy szuka dla siebie najlepszego partnera. Czy każdy lub wiekszość facetów w związkach to ruch.acze? Nie macie nic do zaoferowanie kobietom, więc po co mają was brać? Bycie miłym i kulturalnym to nie jest nic czym można zaimponować bo to jest minimum żeby wgl się nadawać do związku.

Gość gość84
Generalnie trzeba skończyć z mitem, że każdy nadaje się do związku, i że każdemu się należy. Z drugiej strony trzeba także skończyć z gorszym traktowaniem takich ludzi. Nie są gorsi, tylko po prostu się nie nadają - tak jak niektórzy mają predyspozycje do np. malowania obrazów, inni do zagadnień technicznych, lub organizacyjnych, tak część ludzi będzie doskonałymi partnerami, część mniej doskonałymi, a część w ogolę się do tego nie nadaje.

Gość gość
dopasujesz sie z jakas aseksualna i bedzie dobrze. takie zycie. wyglad to podstawa.

Gość gość
''dlatego czekam aż przyjdzie islam i wybije te niewierne szmaty hahahaha'' lecz sie.

Gość TRAAATAA
"gość84 Generalnie trzeba skończyć z mitem, że każdy nadaje się do związku, i że każdemu się należy. Z drugiej strony trzeba także skończyć z gorszym traktowaniem takich ludzi. Nie są gorsi, tylko po prostu się nie nadają - tak jak niektórzy mają predyspozycje do np. malowania obrazów, inni do zagadnień technicznych, lub organizacyjnych, tak część ludzi będzie doskonałymi partnerami, część mniej doskonałymi, a część w ogolę się do tego nie nadaje. " Jesteś z 84 taki stary/stara a takie bzdury piszesz, 90% patrzy na wygląd i na nic więcej, reszta jest mało istotna, bo niby skąd się biorą pary że dziewczyna mieszka z narkomanem, kryminalistą, imprezowiczem totalnie olewającym ją, pijakiem, koło mnie jest takie osiedle patologiczne i te największe degeneraty mają jakimś cudem zawsze dziewczyny i to zgrabne dziewczyny... oni się nadają do związku bo padnę, tak szczególnie ci bezrobotni co piją co dziennie się nadają. Jak nie ma się urody to jest się przegranym i trzeba liczyć na cud że komuś się może kiedyś spodobasz, mnie akceptuje jedna na hmm 100 kobiet może mniej i muszę się w h**j starać żeby mnie nie zostawiła, a jestem pracowity, wykształcony, mam samochód nie piję nie palę i tylko mogę pomarzyć o dziewczynach tych degeneratów bo one nawet na mnie nie spojrzą...

Gość gość
tylko inteligentna kobieta rozumie, że lepiej zainwestować w tego spokojnego, poukładanego chłopaka/mężczyznę. Większość inwestuje w zupełne jego przeciwieństwo stąd to przysłowie, że facet to świnia i stąd to całe gadanie o aborcji bo skoro kobiety wybierają takich co uciekają od odpowiedzialności, typowych d*pków i r****czy to przecież tacy nie zachowają się jak mężczyzna, stąd też tyle samotnych matek. Osobiście znam sporo kobiet, które wybrały porządnego, spokojnego, poukładanego faceta i nie mają takich problemów jak zdrada, przemoc czy powroty pijanego partnera.

Gość TRAAATAA
gość - no ok jak w miarę wygląda to i spokojnego kobieta zaakceptuje, ale jak jest się brzydalem to nie wiele się zrobi wiem po sobie. Obecnie się z kimś spotykam mimo braku urody ona mnie akceptuje, ale jej mama i siostra już nie...

Na prawdę jesteście tacy głupi czy tylko udajecie :D? Po co komu nudny facet? No niech mi ktoś odpowie? Ci co tak mówią o sobie jacy są porządni i dobrzy są najgorsi. Widze to po jednej mojej koleżance co poleciała na takiego gościa i po mojej mamie... Oni też byli tacy skrzywdzeni bo oni tacy doooobrzy och i ach :D Facet bez polotu to jest nienormalne i nie chodzi mi tu o upijanie sie na dyskotekach bo to patologia robi, ale ja nigdy takiej ciapy nie brałam i radze innym kobietom żeby brały normalnych facetów. Chcecie ciągle słuchać marudzenia i siedzieć w domu przed telewizorem? Nie sądze ;) Nie wspomnę o wyjściu z takim po nocy ..