Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam kobiety bo jestem nieatrakcyjny seksualnie jako męzczyzna

Polecane posty

Gość gość
a po co kobieta ma brać kogoś kto jej nie odpowiada? Dlatego, że żuci paroma pustymi frazesami o swojej domniemanej dobroci?

Gość gość
same cioty tu siedzą :o co za masakra

Gość TRAAATAA
Cara Delevingne bzdura spokojny facet to nie nudziarz! ja jestem spokojny ALE lubię kino, wyjścia ze znajomymi, kręgle, jeziorko, romantyczne spacery, pływanie, do tego mam hobby i swoje pasje... Tyle że nie wyglądam jak Brad Pitt, jestem brzydki po prostu i mało która to akceptuje.

Gość gość
a co to za hobby? Polityka?

Gość TRAAATAA
gość - buhahahahah :D coś bardziej rozrywkowego muzyka a konkretnie jej produkcja :D, mam własne małe studio :), z instrumentów to gram na klawiszach :)

Gość gość
hgmhgmmghm

Gość gość
piękny facet nawet cham będzie miał kobietę. brzydki dobry facet nie będzie miał i już

Gość gość
cara, ok, a co twoim zdaniem oznacza nudny facet? a co oznacza ciekawy? nie nudny? pomijając urodę i patologię?

Gość gość
TRAAATAA, odpowiedź sobie uczciwie na pytanie ilu facetów wygląda jak Brad Pitt, a ilu facetów ma kobiety :D

Gość gość
Mężczyzna - mający pasje, dobrą gadkę i dbający o kobiete zdobędzie ją mimo tego ,że nie będzie jakiś mega atrakcyjny. Fakt, może przez jakiś czas nie będzie ją pociągał ale jego wnętrze i to jak ją traktuje sprawi ,że kobieta oszaleje. Oczywiście nie mam na myśli ( bez urazy spasionych, pryszczatych facetów )co widzą tylko telewizor i jedzenie bo taki to nawet podobnej do siebie nie znajdzie. Fakt wygląd jest ważny , ale gdy dominują inne pozytywne cechy jednak nie najwazniejszy. Ile jest par ,że nawet piękne kobiety są z niezbyt atrakcyjnymi mężczyznami? Dużo i teraz coraz więcej. Bo facet mega przystojny albo zdradzi albo ma aspiracje do zdrady.

Gość gość
Zapewne jesteś typem dobrego faceta a tacy nie mają brania u młodych bezdzietnych kobiet. Jeśli nie przeszkadza Ci bycie frajerem to startuj do jakiejś ułożonej samotnej matki, ewentualnie jeśli chciałbyś być ojcem możesz skorzystać z macierzyństwa zastępczego na Ukrainie- jest to legalne, no może jeszcze zostają Ci ryczące 30+ ale tego nie polecam.

Gość gość
Zapewne jesteś typem dobrego faceta a tacy nie mają brania u młodych bezdzietnych kobiet. Jeśli nie przeszkadza Ci bycie frajerem to startuj do jakiejś ułożonej samotnej matki, ewentualnie jeśli chciałbyś być ojcem możesz skorzystać z macierzyństwa zastępczego na Ukrainie- jest to legalne, no może jeszcze zostają Ci ryczące 30+ ale tego nie polecam.

Gość gość
"Ryczące 30-tki"? "Ryczą" to 40-tki, bo 30+ to sam miód, wymoczku!;-)

Gość gość
i,k,j,kjk

Gość gość
nm,kj,ikkiu

Gość gość
zapewne jestes milym facetem co naskakuje kobiecie a one to wykorzystuja i pompuja ile wlezie:D z drugiej strony moze odpychasz wygladem,charakterem, masz slaba prace i zarobki, nie masz mieszkania i samochodu a kobiety sa pazerne i materialne wiec sie nie dziw:P zacznij zachowywac sie jak facet a nie desperat nie szukaj na sile bo nie znajdziesz ogarnieci faceci maja problem wiec sie nie przejmoj:)

Gość dom extra
a ja napisze tak:jeśli jest facet porządny,normalny,po układany,a do tego można zanim o wszystkim pogadac,pojawia się iskrzenie i ogólnie kobieta bardzo dobrze czuje się w jego towarzystwie,to jest krok do dobrego związku. Niestety zdarzają się tzw biedni misie,za kompleksieni,narzekajacy,zawistni ,ciamajdy itd.I tacy o sobie tez mówią,że są normalni i porzadni,ale co z tego kiedy cztery pierwsze cechy juz ich dyskfalifikuja.A potem płaczą,że tacy porzadni,spokojni,a nadal sami.

Gość gość
Dla kobiet normalny i porządny mężczyzna jest po prostu nudny. Słyszeliście o związkowym miesiącu miodowym? Facet zły cały czas a przez ok miesiąca zachowuje się jak porządny facet - kobieta jest uspokojona - i po tym czasie znów jest złym facetem i tak w koło macieju.

Gość gość
Nie masz kobiety bo jestes nieciekawy, zakompleksiony, zawistny itp. i to cie dyskwalifikuje. Wielu przecietnych kobiet ma zbyt wysokie poczucie swojej atrakcyjnosci, wiec ciebie nie dostrzegaja.

Gość gość
bn n n

Gość gość
jak nie wywołujesz podniecenia i kobiety samym wyglądem to masz marne szanse na miłość.

Gość gość
Jak to mowia atrakcyjnosc nie jest wyborem nie masz na to wplywu :) Rozumiem cie wielu facetow ma taki sam problem ale wyobraz sobie ze samotnych kobiet jest 2 razy wiecej a to dlatego ze maja nierealne wrecz absurdalne wymagania a w zamian nic ciekawego tobie nie ofiaruja i to prawda atrakcyjny przystojny facet ma latwiej niz nieatrakcyjny nieurodziwy ! Zycze ci wytrwalosci i mam nadzieje ze sie nie bedziesz poddawal , nie szukaj na sile bo to nic nie da badz soba i daj sie poznac z dobrej strony a uwierz mi ktos cie dostrzerze powodzenia walcz :)

Gość gość
ktoś na pewno go dostrzeże, tylko będzie tak nieatrakcyjny, że on wolałby pozostać niedostrzeżony. Na tym ta gra polega, dostać więcej niż się daje.

Gość gość
JOJIHIHH

Gość gość
Masz niska samoocene uwazajac sie za nieatrakcyjnego? wiesz ilu ludzi odstrasza wygladem i charakterem zgroza ! i jest wiele takich kobiet ! Popracuje troche nad wygladem mozesz zawsze go zmienic , kup lepsze modne ciuchy z charakterem troche trudniej badz tolerancyjny i zacznij rozmawiac z ludzmi wtedy jakas kobieta cie zauwazy na dobry poczatek bo juz dalej dla niej ine rzeczy beda sie liczyc przy blizszym poznaniu , czy masz dobra i stabilna prace , mieszkanie.

Gość elizabeta78
Bzdura, niejednokrotnie widziałam przeciętnego faceta z fajną laską. Masz raczej problem z pewnością siebie i poczuciem własnej wartości. Kobiety to wyczuwają. Udaj się do psychologa, nie wszystko stracone. Polecam http://psycholog-ms.pl/poradnia/, fajna poradnia, można się wygadać, znaleźć rozwiązanie problemów.