Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Temat na rozluźnienie: opiszcie aktualną zawartość swojej lodówki. :)

Polecane posty

Gość gość

Tylko szczerze, bo przecież nie ma powodu kłamać. Jesteśmy anonimowi. :)

Gość gość
sałatka z makaronem szynka kukurysza i swiezym ogorkiem, parowki, wedlina, maslo, ser, margaryna, majonez, smietana, smalec, marchwe, ogorki, pomidory, cebula, ketchyp, mleko... :D

Gość gość
mleko, ocet jablkowy, ser plesniowy, smietana, szpinak koniec :P

Gość gość
światło

maupa... przychodzi ciężka godzina próby, człowiek próbuje zapomnieć, że ma świeżo zapełnioną lodówkę, z której nie wolno mu już korzystać a tu takie tematy... a kysz;)

Gość gość
Zaczynając od górnej półki: 1 plasterek wędliny, 2 plasterki żóltego sera i 2 plasterki topionego sera. Miseczka z zepsutą wątróbką dla psa 2 półka 3 jogurty owocowe, opakowanie monte, puszka tunczyka i sałatki z łososiem, majonez kielecki dolna półka garnek z resztką zupy pomidorowej która zje mąż jak dziś wróci z pracy, talerz z kurczakiem ugotowanym w tej zupie, opakowanie masła w pojemnikach pomarańcze, kilka pomidorów i zielony ogórek na półkach bocznych jakieś ozdoby czekoladowe do tortów, 2 prawie puste opakowania keczupu ale maż lubi sobie je wygrzebać do końca, 1/3 słoika żurawiny, na dnie dżemu z owoców leśnych, sos do lodów i bita śmietana w sprayu ktore stoja od bożego narodzenia i trzeba się ich pozbyć. napoczety karton mleka, ocet, olej i otwarty słoik mini kolb kukurydzianych marynowanych. Tyle.

Gość gość
ser pleśniowy, mozzarella, kiełbasa z indyka, sałata lodowa, pomidory, ogórek, majonez, ketchup, ser bialy, rosół ;) , kefir, jogurty, śmietana, marchew, winogrona

Gość hahahaha..........
wędlina, mleko, masło, musztarda, ketchup, żółty ser, puszka rybna

Gość gość
jajka czekolada majonez musztarda ketchup cebula czosnek pomidory ogorki woda pepsi jogurty owocowe papryka salata wedlina ser zolty oliwki cukinia marchewka schabowe z obiadu serek topiony mozarella serek ziarnisty parmezan ... niby duzo ale w sumie nic hehe

Gość gość
haha jak stalam przy lodowce z kartka i dlugopisem maz pyta co robie to odpowiadam ze oznajmie kiluset osoba co mamy w lodowce haha

Gość penny34_
idiotka :o

Gość gość
lody porzeczkowe 5 jogurtów pieczone jabłko mleko 5 słoików oliwek 5x camembert awokado sok jabłkowy wino różowe likier jajeczny ptasie mleczko

Gość gość
30 jajek (od teściowej, nie żebym kupowała na zapas) opakowanie sera Hochland Trio szynka 3 pęczki rzodkiewki (też od teściowej) 4 pomidory papryka margaryna Rama majonez Winiary ogórek zielony puszka tuńczyka twarożek piwa: Tyskie, Lech, Żubr, Bavaria brzoskwiowa, Staropramen musztarda, ketchup, chrzan patisony konserwowe sałatka gyros resztki tortu urodzinowego męża Danone pitny wieloowocowy x 2 jogurt naturalny Bieluch x 4 mleko

Gość gość
Rama, swojska poledwiczka, krakowska, ser żółty, ogórki, pomidory, banany, kiwi, dżemy wisniowe, malinowe, truskawkowe, jogurt 7 zbóż, ketchup pikantny łagodny, majonez, chrzan, musztarda dijon, rosyjska, sarepska, jajka od babci:p eklerki i czekolada:)

Gość Lillooo
Piwo, sok z cytryny, pół pojemnika domowego sosu do spaghetti, słoik korniszonów, dżem, tamarinde, jakieś napoje izotoniczne, pesto, słoik kaparów, kolejny dżem, masło orzechowe, jakieś napoczęte jogurty EkoŁukty, osełka tejże firmy, cheddar, ponapoczynane cytryny, borówka do mięcha z Ikei, jajka, jeszcze więcej jajek, pojemnik tartego parmezanu, francuski ser kozi z Carrefoura, imbir (pozostałość po sezonie infekcyjnym), słoik musu jabłkowego, pomidorki cherry z gałęzią (cholernie twarde), zwykłe pomidory bez gałęzi, 3-kolorowe papryki chilli, szczypior, 2 opakowania Philadelphii, mango chutney (pleśniejące), pory, seler (ta zielona część), marchewki, zielone papryki i 1 napoczęta czerwona, napoczęta saszetka musu owocowego (leży od miesięcy), butelka jakiegoś dressingu, harissa, napoczęta puszka jakichś tureckich marynowanych bakłażanów w oleju nadziewanych ryżem (nikt nie chce skończyć..), kolejne piwo, zalany klejący słoik tahini, sos bbq (zaczął się sezon grillowy), butelka śmietany (chyba przeterminowanej), pełnotłuste mleko (dla małych), półtłuste mleko (dla dużych), prawie pusta butelka wody gazowanej (po przedwczorajszych naleśnikach). Chyba trzeba się wziąć za sprzątanie lodówki bo chyba z 1/3 zawartości jest do wywalenia, bo leży od miesięcy, albo i dłużej.

Gość gość
Ja Was przebiję chyba :) Zamrażalnik lodówki: 4 słoiki przegotowanej wody, glany krótkie (w woreczku) 8 lakierów w odcieniu beżowym wino półwytawne 3 jabłka ogórki małosolne 2 cytryny

Gość gość kobieta pisze
no siedzę i jak durna czytam co kto ma w lodówce,paranoja ;-) u mnie tak: dwa pojemniki z ciastem z komunii sprzed tygodnia masło jajka ser żółty 3x serek danio waniliowy jakieś resztki wędliny mleko keczup musztarda serki topione kiełbasa toruńska pół puszki kukurydzy pół puszki fasoli czerwonej cisto francuskie z biedronki 4x reds czosnek por cebula puszka makreli w pomidorach i jakieś d*perele jeszcze

Gość gość
Hehehe ale temat:D A u mnie: maslo, sos chilli, dwa pojemniczki sosu hot chilli, ketchup heinz na koncowce, trzy sloiczki misztardy satepskiej w tym dwa otwarte, sloiczek chrzanu, dwa kawalki niedojedzonej grillowanej kielbasy, ser gouda, twarozek, serek wiejski, dwa opakowania parowek z lidla, dwa opakowNia szynki w plastrach, kawalek boczku, garnek z makaronem, mleko, puszka coli; seler naciowy, jajka.

Gość gość
Ale lody w lodowce???

a ja nie mam pojęcia co mam w lodówce. Jest tam wszystko. Musiałabym chyba z laptopem tam usiąść i zapisywać albo siedzieć i myśleć długo by wymienić wszystko. Żeby nie było żadnych rarytasów tam nie ma, ot zwykła lodówka :)

Gość kanina
plastry szynki , masło , dżem , ketchup, musztarda , papryka , ogórki , cytryny , jarzyna do zupy , 2 kotlety z niedzieli , kawałek tortu , ser , rosół , kiełbasa na grill , smietana , mleko, sos sojowy , drożdże , jajka ugotowane , jogurt , truskawki już padłe , pół granatu też padły i banan też padnięty , biały ser zaczęty , bułki burgerowe już suche , opakowanie po czymś nie wiem , no i światło tez mam :)

Gość o202
masakra!!!!!!!!!co za głupi temat!!!!!!!!ale ludzie różne miewaja pomysły!!!!!!!!!

Gość gość
a glupie kwoki odpisuja

Gość gość
fajny temat:)

Gość dobry temat :) zmotywował mnie
do poprządków w lod. chciałam odpisać, ale zdałam sobie sprawę, że połowa towaru jest już niezjadliwa

Gość gość super temat
3 zrazy wołowe, pomidory , ogórki, mieso na kanapki , sosy jogurtowe , ser żółty , masło , smalec , cytryny

Gość gość
lepeij wrzucać zdjęcie :)

Gość lilialuiza
He, he: kilka kotletów i porcja fasolki-ale to dlatego, że dopiero się wprowadziłam;)

Gość gość
2 dzemy, truskawkowy i z owoców lesnych, 2 opakowania sera żółtego, ryba w sosie pomidorowym, serek almette ze szczypiorkiem, wedlina, jogurt, dwa10-paki jajek, ogórek świezy, 2 marchewki, fasola czerwona w puszce, kuczup, musztarda, chrzan, majonez (ale chyba juz stary:P)

10 jajek 2 l mleka ser żółty ser kozi dwa gatunki wędliny warzywa tzn 3 czerwone papryki, dwie zielone, 4 pomidory, brokuł, kilka marchewek... jogurt naturalny kilka jogurtów owocowych masło masło klarowane musztarda chrzan majonez Potem w zamrażarce dwie paczki zamrożonych pierogów ruskich domowych, jedna paczka pierogów z serem mrożone jagody lody waniliowe I to chyba wszystko