Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaga82xyz

Jakie buty do biegania

Polecane posty

Gość Jaga82xyz

Jakie buty możecie polecić z tych najwygodniejszych obecnie na rynku? Cena bez większego znaczenia, chodzi racze o to żeby stopa sę dobrze układała i nie było problemów z kolanami :(

Gość murawka
Wygodne i przewiewne. Z tańszych dobre są Asics, choć to zależy od modelu, z droższych poleciłabym New Balance

Osobiście mam Kalenji i New Balance. I bardziej lubię Kalenji. Możesz je kupić w Decathlonie no i w necie oczywiście. Aha, wybieraj buty pod nawierzchnię, na jakiej będziesz biegać. Inne są na asfalt, inne na bieganie po lesie. No i poczytaj o czymś takim jak pronacja i supinacja stopy. Wbrew pozorom kupno butów do biegania to nie jest całkiem proste zadanie :)

Gość KasiaD
Ze średniej półki cenowej najlepiej wziąć New Balance, dla mnie najwygodniejsze, bardzo dobrze dopasowane do stopy. Tak jak mówisz, odpowiedni dobór butów do biegania nie jest taki prosty, najlepiej zapytać w sklepie, który model New Balance będzie najlepszy do konkretnego typu nawierzchni.

Gość ayris
Moim zdaniem do biegania najlepsze są Asicsy. Widziałam je na http://www.landersen.pl/ w bardzo dobrej cenie. Buty do biegania muszą być porządne ale nie ma też co przesadzać z ceną. Ja np więcej niż 150 zł za buty bym nie dała.