Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co na ból głowy? 5 tabletek Apapów Extra i nic ;/

Polecane posty

Gość gość
Nie mona zażywać tylu tabletek przeciwbólowych ! O wiele lepiej zrobisz jak weźmiesz Metafen

Gość gość
Ketonal jest na receptę, a z tych bez recepty to rzeczywiście ten paracetamol z ibuprofenem jest bardzo dobry.

Gość Oleńka z Warszawy
A może to migrena i wtedy apapy nie działają, trzeba spróbować tego słynnego leku na migrenę, który nie wymaga nawet popijania...

Gość Mimipo
bardzo, bardzo dobry ten lek. ma delikatny smak cytrusów, nie jest gorzki, taki w miare przyjemny. U mnie dziala po ok. 5 minut od wzięcia. hamuje atak, nie ma skutków ubocznych, niestety na racepte

Gość hapol11
Ja biorę jedna tabletke Metafenu i ból głowy znika jak ręką odjął w ciagu 15 minut, sprobuj moze na CIebie też zadziała

Gość gość
zmierz sobie cisnienie ...........!!!!!!!!

Gość frenczek
na ból głowy polecam Pyralginę. Mi zawsze pomaga. Kosztuje mało i w opakowaniu jest dużo tabletek. Dla mnie to najlepszy lek na bóle.

Gość gość
Ja też zażywam wtedy Pyralginę.

Gość gość
Ja tak mam czasem, że paracetamol mi na ból głowy mi nie pomaga. Wtedy łykam trzy etopiryny i przechodzi. Chodzi o to, że inny składnik by na ciebie podziałał, paracetamol nie koniecznie

Gość gość
na migrenę - jakiś tryptan np. Frimig

Gość Nikola7171
Nie potrzebnie brałeś tyle tych tabletek. W moim przypadku to w ogóle nie działa, polecam Ci Gardan: https://adamed.expert/product/gardan/ , jest dużo silniejszy, mi wystarczy 1 tabletka aby powstrzymać bardzo silny ból. Oczywiście przeczytaj wcześniej ulotkę i sprawdź dawkowanie.

Nazrecie sie tych tabletek od niemieckich korporacji a potem zdy'chaxie na paskudne xhoroby nagle w wieku 40 lat xd mnie jak boli glowa to wole przetrwac sam bez tego badziewa z aptek lepiej sobie popix goraxej herbatki

Gość Monikaa933
Próbowałaś wspomniany wcześniej Gardan? Mi naprawdę pomaga przy bólu głowy, ale nie ma się co obżerać tabletkami. Pięć to zdecydowanie za dużo! Sprawdź dawkowanie na recepcie, albo skonsultuj się z jakimś lekarzem :)

Gość Glow@

Piszą tu sami opłaceni idioci żeby ciągle reklamować jakieś gówna ,a orzeproszeniem zolomes anapran czy jak wy to tam pisaliście . Dziewczynie rozsadzało głowę a wy krwiopijcy tylko swoje marne reklamy 

Gość kajorro

Bo na ból głowy dobra jest etopiryna doz.pl/apteka/p15226-Etopiryna_tabletki_od_bolu_glowy_30_szt. , mi zawsze pomaga.

Gość Koszula

z takimi przypadłościami najlepiej uds]ac się do lekarza. A warto skorzystać z apteki w necie Doz bo mają dobre leki również bez recepty. Składy można poczytać i się zorientować co dla kogo najlepsze