Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci nie chcą inteligentnych kobiet

Polecane posty

Gość gość

Wystarczy, ze jest mocno przeciętna. Taka ma największe powodzenie. Nie za głupia, nie za mądra.

Gość znowu 10 osób, cholera
brzydkie piszą że są ładne a głupie że inteligentne.

Gość gość
Nie chcą. Wolą tępe romantyczki z którymi sie potem na potęge rozwodzą.

a oni moga sobie nie chciec badz chciec :D przeciez im wszystko jedno byle byla kobieta ;)

Gość gość
co to tępe romantyczki? A ty przypadkiem z gównem sie nie bijesz :D i paszczurem sie nie zwiesz

Gość vorbei
a po co do kuchni i lozka inteligencja...?

Ci o jak co, ale w kuchni inteligencja ma pole do popisu... A temat to tempa prowokacja, bo każda inteligentna (naprawdę inteligentna) kobieta nie miałby problemu udawać mniej inteligentnej do zwiększenia powodzenia. Więc temat założył ktoś komu inteligencji zdecydowanie brakuje...

Gość ƸӜƷ...ƸӜƷ
to prawda. czują się przy nich niepewnie

Gość gość
autorowi współczuć , głupi jak but

Gość samotniktyp
inteligencja to nie wszystko, jest jeszcze osobowość, np Doda jest inteligenta, osobowość u niej to totalna porażka

Gość gość
ważne że kobiety chca i szukają inteligentych europejczyków

Gość visited
tu chodzi o inteligencje kobieca....

Gość samotniktyp
Bóg z Tobą prawosławny bracie ;)

Gość ƸӜƷ...ƸӜƷ
doda jest wyszczekana a to nie tożsame z inteligencją

Gość samotniktyp
Doda robiła test i ma wysoki iloraz, za to głupia jak but, jedno drugiemu nie przeczy

Gość goscio
kobiety do mowienia nie potrzebuja inteligencji :-)

Doda sobie mózg podrasowała elektrodami, przed testem, dlatego miała wysoki wynik. A te jej teksty o Biblii i dinozaurach. Żenada na poziomie przedszkolaka...

Zasadniczo jeśli inteligentna dziewczyna robi dla faceta z siebie idiotkę, to facet woli przeciętną, przynajmniej mniej to sztucznie wygląda

Gość ƸӜƷ...ƸӜƷ
facet po prostu lubi być podziwiany bo wtedy rośnie jego samoocena- jak również od sumy zer które przynosi co miesiąc. jeśli dostrzeże, że kobieta bije go na głowę w eiedzy czy zaradności a juz niedajbuk więcej zarabia czuje się wykastrowany. zresztą, ten kij ma dwa końce, bo z tępym koksem, też trudno się dogadać.

Doda robiła test i ma wysoki iloraz, za to głupia jak but, jedno drugiemu nie przeczy>>przeczy a wynik testu łatwo wyjaśnić.stać ją na to aby sobie wynajac psychologa który ją do testu przygotuje bo nie posądzałbym Jarka że wynik sfałszował. inteligencje badają matrycami ravena one są nie do kupienia dla przeciętnego śmiertelnika ale psycholog może sobie te zeszyty van dicka czy jak mu tam nabyć po 50zł za sztuke i zwyczajnie rpzygotowac pustą blondynkę do ich rozwiązania a to czego nie pojmei to sie na pamięć nauczy. zresztą nawet debilowi jak się wyjaśni dlaczego 9 obrazek to ma być ten a nie ten drugi to nawet debil pojmie.

Gość Heniu
Nie zgodzę się. Inteligentne dziewczyny o wiele łatwiej układają sobie życie z facetami - są bardziej zaradne i lepiej się z nimi dogadują, reprezentują też sobą pewien poziom intelektualny i moralny, są idealne do nowoczesnego związku który ja chciałbym stworzyć. A tępe łychy ganiają za patologią (przepraszam, samcem alfa), szukają królewicza albo nie umieją docenić normalnych facetów - to ostatnio prawdziwa plaga, pełno samotnych matek albo mężatek - sporo z nich nawet 25 lat nie ma! Faceci którzy trafili na inteligentne źle na tym nie wyszli - taka nie tylko zadba o związek ale jeszcze coś do niego wniesie, myśli, wyobrażacie sobie jaka to satysfakcja dla faceta który ma myślącą kobietę? Której nie musi się ciągle wstydzić, może ją zabrać na golfa, wyścigi albo do restauracji? Problemem jest to, że przeciętna kobieta jest o wiele mniej inteligentna od przeciętnego faceta, więc jak facet jest dodatkowo inteligentny ponad średnią (a takich głównie znam, lemingi same) to szanse na poznanie odpowiadającej mu poziomem partnerki ma nikłe. Kobieta która uważa się za alfę i omegę poczuję się przy takim kolesiu jak zero i sprawa się rypnie (chyba, że to będzie szukająca nadzianego frajera). Pozostaje tępą dziunię z jakiejś podwarszawskiej wsi do kuchni i pieluch zagonić - a tego na przykład ja nie chcę. Ale może za dużo chcę? Może żona to powinna być faktycznie tylko służąca i prostytutka w jednym?

Problemem jest to, że przeciętna kobieta jest o wiele mniej inteligentna od przeciętnego faceta >>>>bzdury gadasz, kobiety mają średnio taki sam poziom IQ, co prawda w mensie jest ich mniej ale to dlatego że mniej rozwiązuje testy. odsetek tych z ponad przeciętną inteligencją w stosunku do ogółu jest taki sam jak i mężczyzn. mam wrażenie że idealnie pasowałbyś do autorki tematu :D

Gość gość
Nie zawsze tak jest, ja nie cierpię "tępych" kobiet które ekscytują się rozmawiając chociażby o paznokciach..., dużo bardziej wolę się wysilić i rozmawiać z kobietą poważnie na poważne tematy, nawet powiem że te inteligentne mnie pociągają, swoją wrażliwością patrzeniem na świat i poziomem rozmów jakie prowadzą, często też nie dąsają się z byle powodu, ale to prawda, zaimponować takiej to sztuka, wielu facetów nie pozwoli sobie na to aby nie być podziwianym...

Gość Heniu
"kobiety mają średnio taki sam poziom IQ" - IQ g..o się ma do życia. Pewnie wysokie IQ w testach będą mieli zarówno robotnicy jak i menedżerowie. Chodzi mi o coś takiego jak inteligencja społeczna - najlepiej wytłumaczę to na przykładzie: facet nie kupi np. jakiegoś modnego, hispterskiego szmelcu jeśli w nim źle wygląda i tak samo się czuje. A baba? Nieważne, że wygląda w tym, jakby nafajdała w porty - jest modne więc musi założyć. W pracy identycznie - byłem świadkiem dziesiątek jeśli nie setek scysji, gdzie baba (mająca na pewno IQ 200 albo lepiej) zachowała się kompletnie bez sensu w sytuacji, którą lepiej by ogarnął pierwszy lepszy prawik z cafe.

Gość Heniu
Uwierzcie mi, znaleźć fajną kobitkę z klasą i jakimś dorobkiem jest ciężko - a jeszcze żeby ładna była to już w ogóle pełnia szczęścia. Wszędzie same tępe łychy, od biedy dwa zdania skleci używając prostych kolokwializmów. Rozumiem że odpowiada to komuś, kto szuka np. kucharki, niańki itp. Ale ja chcę mieć kobietę podobną do mnie, jak wyskoczymy z kolegami z pracy gdzieś nawet na głupie piwo to niech nie myli k...a internetu z internatem! Albo wypije dwa drinki, rzuca torebkę na podłogę i zaczyna wokół niej tańczyć. I ja mam chcieć takiej baby? O takiego k..a! Tępe łychy wyp.....ć! Kiedyś poznałem nawet dobrze rokującą właścicielkę kwiaciarni - inteligentna, dobrze ubrana, na poziomie - niestety zbyt rozwiązły tryb życia. I jak takiej kupić kwiaty?

Gość fantastyczny temat!!
Kobiety wolą wysokich, dobrze zbudowanych mężczyzn. Także remis

nie obraź się heniu ale Tyś jest jakiś durny :D kobieta u ciebie w pracy na pewno ma iq>200 chyba jak je razem z twoim zsumuje i to też szczerze wątpie czytając co wypisujesz. jako kolejna osoba potweirdzasz moją teorię że głupi reklamuje sie jako inteligentny a brzydki jaki piękny. v to jak ktoś w czymś wygląda to pojęcie względnę baba jak ja zwiesz w tym czymś czuje się ładnie i dlatego to kupuje mimo iż ty masz inne zdanie.nawet jeśli nie czuje sie w tym wygodnei ale w życiu nie uwierzę że kupuje coś w czym sama ocenia że wygląda jak pokraka :D to raczje facet kupi coś w czym wygląda jak pokraka bo mu się nie chce po sklepach chodzić bo faceci mają lenistwo w genach ew. nie przeszkadza mu że wygląda jak pokraka ważne że ma modny ciuch. v Ale ja chcę mieć kobietę podobną do mnie, >>jeśli to odnosi się do intelektu to szukaj w zoo w klatce z szympansicami :D

Gość gość
drogi heniu glupoty piszesz, moze sam sie uwazasz ze alfe i omege, a kobieta dla ciebie ma byc kuchta i rodzicielka... znam sporo inteligentnych lasek i nie maja problemow z dobraniem sobie faecta na poziomie

Gość gość
mam 23cm, ma pleps jakies pytania?