Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotniktyp

jestem singlem bo nie lubię kobiet II sortu.

Polecane posty

Gość DJ 80's
hahah, kombinujcie kombinujcie, jeśli wam z tym lepiej, wiem co pisze i pisze co wiem temat założyłem w celach prowokacji, sporo w tym wszystkim prawdy ale i przy okazji cel swój osiągnąłem, za co serdecznie dziękuje :) pozdrawiam przy okazji panie które dobrze prowadzą się moralnie :)

dziękuję, ale bez wzajemnych pozdrowień ;) czyli jednak gimgówno się bawi...

Gość DJ 80's
w sumie to uwielbiam te jednostajne próby wybrnięcia na powierzchnie, nie wiem czemu to ma służyć, mi to jest obojętne :) pozdrawiam :)

Gość DJ 80's
Moorland dziewczynko, kiedy kończyłem szkolę podstawową gimnazjów nie było nawet w planach :) Miłego wieczoru

to ty próbowałeś obronić swoją hipokryzję i oczywisty fakt, że coś z tobą jest nie tak. Ale co tam, ważne, że ci się humor poprawił.

Gość Goraca Zuzia
A jam w doopie szanowanie sie. Szanowalam sie 35 lat I teraz co? Mowia zem za stara. Radze wszystkim kobietom uzywac ile wlezie.....co nie znaczy puszczac sie na prawo I lewo, no chyba ze lubia. Tez chce mi sie rznac, a od 2 lat nic......bo sie juz z tej porzadnosci przelamac nie moge......to jest dopiero dramat!

Na twoim miejscu bym się tym nie chwaliła. Dorosły facet, bez partnerki, hipokryta, piszący prowokacje na kafeterii? Lepiej trzymajmy się wersji, że masz 15 lat...

Gość gość
Desperatów na naszym świecie coraz więcej. W takim razie mężczyzna mający 'swoje lata' spędzający czas na tego typu stronie . Zajął byś się pracą ,znalazł kobiete . A nie robił z siebie idiote.

I jeszcze ta próba wybronienia się. Tak, brawo, "trolling" się udał. Powiedz jeszcze, że zbierasz materiały do pracy naukowej. :D

Gość DJ 80's
Moorland boje sie dorównać kobietom 2 sortu, poczekam na właściwą być może jest ze mną coś nie tak , za dużo wymagam jak już udało się wam zauważyć :) nie lubię bylejakości, kocham rzeczy oryginalne i oryginalnych ludzi, a podróby jakich pełno niech żyją swoim życiem

Oczywiście ty jesteś "mężczyzną I sortu" - masz poczucie humoru, to trzeba ci przyznać.

Gość DJ 80's
gość, raczysz uzasadnić użycie określenia: Desperat? ni jak nie potrafię go nigdzie dopasować ( pracuje10 godzin dziennie czasem 7 dni w tygodniu, czasem 5 a czasem mam wolne :) )

Gość gość
Szukasz ideału, niewiasty która Cie zachwyci. A jesteś jak każdy zwykły facet, każdy z was szuka królewny która będzie tylko dla niego od początku. Jeszcze jakbyście wy byli tacy 'idealni' a wcale nie jesteście ;)

Gość gość
Biznesmen- szuka swojej 'I sortowej -idealnej asystentki' .

Gość DJ 80's
haha gość nie znasz mnie a wiesz tyle ile ja napisze, a pisze dokładnie tyle ile chce by było wiadome:) Moorland, praca czyni człowieka szlachetnym, polecam to nie boli :)

Gość hehe...
Ech, teoretycy! Autor chyba też "z przeszłoscią"...:P Nie macie pojęcia jaki szok wywołuje wyznanie, że jest się "I -go sortu"...Negatywny oczywiście...Może dlatego kobiety tym nie epatują i tylko te puszczalskie są na widoku i głośne...No, ale zasad się przestrzega dla siebie a nie dla opinii innych.:)

Nie chciałabym szlachetnego człowieka którego nigdy nie ma w domu :) Tacy ludzie wręcz nie powinni się wiązać, a już na pewno nie powinni zakładać rodzin.

Gość gość
Moorland dlatego nasz autor nie lubi kobiet II sortu a te z I sortu nie zwracają na niego uwagi bo po co im ktoś kto nie miał by dla nich czasu ?

Gość DJ 80's
nie wasz autor gościu, tylko autor topiku, czy wątku jak wolisz. i owszem nie mam czasu wiec nie ma mowy o nielubieniu bo lubić można kogoś z kim się spotykasz lub kogo przynajmniej znasz, ale jak zauważyłyście nie mam na to czasu

Gość gość
autorze topiku- jesteś moim 'bogiem' ;)

Gość DJ 80's
spadaj ;) nie bluźnij

Gość gość
do kobiety tak ? żaden dżentelmen z Ciebie!

Gość DJ 80's
no widzisz litery nie oddają pieszczotliwego "spadaj" są zimne :( zresztą jaką mam pewność że jesteś kobietą ??

Gość gość
Cóż, musisz uwierzyć na słowo jedynie :)

Gość DJ 80's
nie ma mowy :)

Gość gość
w sumie masz racje , w dzisiejszych czasach nie ufa się już nikogo :D