Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotniktyp

jestem singlem bo nie lubię kobiet II sortu.

Polecane posty

Gość Paweł1
dobranoc, następnym razem weź na wstrzymanie ;)

Gość gość
jeszcze raz puścisz oko i nie zasnę...

Gość Paweł1
specjalnie prowokujesz ;) zgaś komputer

Gość gość
nie słoneczko, jeszcze z tobą nie skończyłam...

Gość Paweł1
ja tak :) Dobrej nocki mimo wszystko

Gość gość
mimo wszystko? chyba nie czujesz się urażony?...

oejej alez ze mnie latawica bo mialam przerwe miedzy zwiazkami 2 lata i sobie pozwolilam na przypadkowy seks:(co prawda z gumka ale i tak jestem dla ciebie ladacznica:(ojej.no chyba pojde do klasztoru.

Gość gość
czy mowa tu tez o samotnych matkach ktore szukaja frajerow na tatusiow swoich dzieci? z taka tez bym sie nie zwiazal :p

Gość samotniktyp
jeśli dla kobiety ważne jest by mieć coś po miedzy udami w przerwach miedzy niekoniecznie długimi związkami, albo jeśli popada z jednej namiętności w drugą, to zdecydowanie taka kobieta jest drugiego sortu, panny ciągle szukające, ba oceniające partnera na podstawie jakości pieprzenia, mające po kilku, kilkunastu partnerów seksualnych , zdecydowanie są obrzydliwe i niewarte jakiegokolwiek zachodu...

Gość gość
Jestem dziewicą , ale miałam wielu mężczyzn. Ale ze względu na moje dziewictwo zaliczam się do I sortu?

Gość samotniktyp
wszystko zależy w jaki sposób ich miałaś?? sama powinnaś najlepiej wiedzieć którego sortu jesteś, ale tych wielu mężczyzn to żaden powód do chwały

Gość gość
Widocznie nie byli aż tak dobrzy żebym im się oddała.

Gość gość
kobiety autorze nie zrozumieją o czym piszesz bo im bycie r****czem imponuje

Gość gość
wkurzyles mnie!!!! to ze Ty miales pecha nie znaczy ze takich kobiet nie ma :) a wiem ze sa....

Gość samotniktyp
samotniktyp bywają, a to spora różnica i niestety tylko bywają, nie ma pretensji do mojego życia, obserwuje świat i sie załamuje z każdym dniem bardziej

samotniktyp, gdyby nie internet, nie wiedzialabym ze sa tacy dziwni faceci jak ty. tylko zakompleksiony chlopak bedzie sie przejmowal przeszloscią seksualną kobiety. jesli bedzie on dobry w lozku, tylko o tym jedynym kobieta bedzie pamietac

Gość gość
pewnie, pewnie- najlepiej wszystkie wsadzić do 1 worka z napisem- dziwka, rozkłada nogi przed każdym.

Gość gość
według mnie autor topiku to zakompleksiony obleśny typ którego po prostu żadna atrakcyjna kobieta nie chce, może i by chciala gdyby nie to ,że jest po prostu zdesperowany ;]

Gość samotniktyp
slonko_kafe każdy ma jakieś kompleksy, nie odbierz mnie źle, nie czuje sie przegrany w tych sprawach bynajmniej, stwierdzam coraz powszechniejszy tręd wyznaje pewne zasady w życiu i cenie ludzi , także kobiety którzy również moralnymi zasadami sie kierują, ot co... w sumie to mnie gówno obchodzi że kobieta II sortu będzie pamiętała najlepszego w łóżku ;) przykry fakt pozostaje faktem

Gość samotniktyp
hahah gość tak sobie tłumacz, nic bardziej mylnego poczułaś się z tym lepiej??

Gość gość
nie musiałam się czuć lepiej , bo stwierdziłam jedynie fakty :)

Gość samotniktyp
fakt nie ma nic wspólnego z przypuszczeniem ty tylko przypuszczasz i niczym żwawy Tusk przypuszczenie kreujesz jako fakt , lecz pozostanie tylko przypuszczeniem, tak właśnie postępuje głupiec

Gość gość
głupcze zamilcz na wieki. bo to ty szufladkujesz kobiety nie ja. zostałeś zraniony ? odrzucony? przykro mi, ale problem tkwi w takim razie w tobie a nie w innych.

Tak, oczywiście, on jest singlem tylko dlatego, że nie ma kobiety z zasadami moralnymi które mu odpowiadają. Kocham facetów na kobiecych forach...

Gość samotniktyp
Moorland choć to miał być tylko sarkazm, dokładnie tak jest odpowiada mi moje towarzystwo i nie potrzebuje kobiety o miernej reputacji, być może kiedyś urzeknie mnie jakaś zdrowa na umyśle i ciele kobieta myśląca w podobny sposób P.S. nikogo nie szufladkuje, nie twierdze że wszystkie kobiety są złe, a tylko że większość tak ma uderz w stół a nożyce się odezwą...

Gość samotniktyp
gość nie bierz mnie na krzyk, to nie pomaga, cóż ja ci jestem winien że czujesz się ze sobą źle???

Zapomniałeś dodać, że jeszcze musiałbyś "urzec" taką kobietę, a z zasady osoby "dobre" i "porządne" nie nazywają innych, którzy nic złego nikomu nie zrobili, ludźmi drugiej kategorii. Po prostu powiedz wprost - żadna cię nie chciała, więc wymyślasz głupie wymówki. Przecież "nie odpowiadają mi te kobiety" brzmi lepiej niż "nie podobam się tym kobietom które podobają się mi".

poznajac kobiete wiesz juz ktorewgo jest sortu? ma na czole napisane? czy moze pytasz z iloma spala? jezeli twierdzisz, ze jestes sam z takiego powodu to faktycznie musisz miec problem ze soba

Gość DJ 80's
Moorland ale ty mnie prowokujesz , i tym razem pozwolę na to... to nie prawda chciała mnie nie jedna i kilka wciąż chce. Tamari po to się poznaje kobietę by w końcu wiedzieć że jest z I sortu