Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bolek Zdun

w związku z wylewaniem rzek na południu Polski i w Czechach

Polecane posty

Gość Bolek Zdun

mam pytanie do prawników i geologów, podobno po II wojnie światowej powstały ustawy prawne, że z rzek nie można i nie wolno 'pobierać i wydobywać' kamienia z dna rzeki a przed II wojną światową kamień jako budulec wydobywano z rzek i ten kamień był stosowany w zaprawie cementowej jako fundamenty budynku albo budowa ogrodzeń, dzięki wydobywaniu kamienia z rzek to rzeki były automatycznie pogłębiane i nie było problemu z wylewaniem rzek i zatapianiem domów przy rzekach , więc moje pytanie dlaczego jakiś BARAN GŁUPI zabronił wywozić kamienie z rzek i jednocześnie pozwolił PRAWNIE aby rzeki wylewały ?

Gość gość
prawnie to wszystkie rzeki maja zakaz wylewania ale rzeki niestety lamia prawo.teraz rozumiesz?:P

Gość Bolek Zdun
kurcze, masz rację, dopiero teraz mam oczy szeroko otwarte, należy prawnie ukarać rzeki mandatem w wysokości 500 zł.

Gość gość
stracona walka!!!!!kazda rzeka wplywa do morza,tak?a morze do oceanu,tak?tak wlasnie tak.to cala mafia:(a sprobuj jeszcze pojechac do krajow arabskich i im tlumaczyc ze ich ocean zle postepuje.jeszcze na nas napadna.wiec przemysl konsekwencje:(

Gość gość
hahahaha dobre ale się uśmiałam!!!!!

Gość Bolek Zdun
Bydgoszczanin1984 my tu rozprawiamy o poważnych tematach ale jak widać nic ciekawego nie masz do powiedzenia , czyli - urodził się i koniec , oddycha jeszcze i sra w dodatku , nieszczęście jesteś na tej ziemi

Gość gość
Bydgoszczanin84 teraz to ty madrego udajesz ale pogadamy jaki ci rzeka dom zaleje i przyjdziesz do mnie po pomoc a ja wtedy powien NIE:P