Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dojrzałą43

szukam faceta po 40tce

Polecane posty

Gość dojrzałą43

witam,czy są tutaj jacys fajni faceci po 40tce ze śląska:)? jestem fetyszką,lubie ubierać pończoszki do łózka,lubie zadbane dłonie i stopy mężczyzn i kobiet,lubię sex...nie kryje sie z tym,jednak wciąz trafiam na napalonych gości,jedynie wirtualnie,nie spotkałam jeszcze spokojnego faceta który by mnie oczarował,delikatnego,męskiego...marzy mi sie przystojniak ,wysoki,dobrze zbudownay, w ramionach którego poczuje sie jak mała dziewczynka....który będzie mnie stawiał na piedestale...mam 43 lata,czuje się młodo...podobno jestem atrakcyjną kobietą z sexapilem....hahaha...ale czy moje marzenia są realne...szukam tego jedynego na dobre i złe...:) Czy mam porzucić marzenia...piszcie:)

Gość mężczyzna 63 lata
witam jestem taki jak opisałaś tylko troszkę starszawy

Gość dojrzałą43
rzeczywiście...móglbys byc moim ojcem...haha:)przepraszam,wybacz...oczywiście szanuje to ze napisaleś..

Gość chłop świeżo po trzydziestce
a ja trochę za młody :(

Gość mężczyzna 63 lata
no jak byś była niegrzeczna dziewczynka to bym ci dał klapsa w tyłeczek

Gość dojrzałą43
ja jestem niegrzeczną dziewczynką...hi hi...chce dostac klapsa:)....ale najpierw popieścicie moje nóżki i paluszki...OK:)

mogę ci wypieścic co chcesz, ale niech ten ramol sobie idzie bo smierdzi tu starym człowiekiem, spoconymi jajcami i zaschniętym moczem :D

Gość dojrzałą43
...Oj troszke przesadziłeś ...prawda...nie czyń drugiemu co Tobie niemiłe...nieładnie....a zresztą -szukam faceta po 40tce...co Ty tu robisz w tym temacie,nie jestem dojrzała kobieta która ugania sie za młodzieniaszkami 30 sto latkami,nie w głowie mi flirty z młodszym facetem dla zabawy...uważam ze życie erotyczne to poważny temat,nie do zartów...To,ze może Jesteś w tym dobry nie upowaznia Cie do wysmiewania innych...przesadziłeś mój drogi,przesadziłeś...A może ja tez pachne naftaliną...co>?

owszem, trochę

Gość dojrzałą43
to idż poszukaj sobie innej kobietki...skoro Ci nie pasujemy,ok,uszanuj nasze upodobania...kto wie jaki Ty Będziesz za kilkanascie lat...skoro ja jestem staruszką...nie ...nie czuje sie stara,jestem dojrzala kobieta ,która wie czego chce i czego oczekuje....umiem ofiarować siebie wzamian za cudowne doznania...wystarczy tylko odrobina finazji,delikatności ...a w Tobie tego nie zauważam...szkoda...naucz sie odkrywac kobietę a nie ja tylko mechanicznie zaspokajać:)

Gość dojrzałą43
...poszłam sobie po cieplutką herbatke z cytrynką..mmm...miodzio...na winko juz za późno...zresztą sama pic do siebie nie bedę..więc siedze okryta kocem i czytam ...z zaciekawieniem rózne tematy na które piszecie:)...za oknem no.zimno,w kominku wygasło...smutno tu i żałośnie sie zrobiło...tylko jakieś niedobitki ,nocne marki zostały...cóz,samo zycie...mmmm

słodziutka. Kilka postów wyżej napisałaś: popieśćcie mnie. Zauważ, liczba mnoga. To do kogo się jeszcze zwracałaś? Do tego starca stojącego nad grobem, który jak sama zauwazyłaś mógłby być Twoim ojcem i do kogo jeszcze? Oprócz niego i Ciebie, byłem i jestem tu tylko ja. Szukasz faceta przystojnego, zbudowanego czy sflaczałego dziada, który ochote na seks ma tylko po zażyciu viagry? Pożartowalismy, a teraz na poważnie. Kochałbym Cię jak szalony i pieścił tak jak lubisz, niestety na Śląsk mam kawałek drogi, raczej nie do pokonania

Gość dojrzałą43
no proszę...zeflektowałeś sie wreszcie...szkoda,ze Jesteś taki młody...hahahaha wiesz wiek też ma swoje znaczenie...ja mam syna który ma 22 lata, a więc niewiele młodszy od Ciebie,Słodziutki facecie tyle co po 30tce...hahaha...jak myslisz,czułabym sie chyba niekomfortowo kochając sie z Toba?:)....czasami nie warto sie skłaniac dla tych wielkich orgazmów z facetem który Ci nie odpowiada,tylko po to zeby sie zaspokoic...Ja szukam stałego faceta,sory...Ale chyba tacy wygineli...cóz,pozostaje mi wibrator...hahahahai ciepły koc do przytulenia....ale idzie niedługo lato,znów Bedę kusiła szpileczkami,pończoszkami i schludnie pomalowanymi pazurkami u nóżek...to dziala na wielu facetów...ja to wiem i Ty to wiesz...

Gość dojrzałą43
......sory.......spadam..nic tu po mnie:)dobranoc

Gość dojrzałą43
jeśłi znadzie się jakis facet,ktory ma ochotę popisać ze mna ...zapraszam...moze kiedyś,kto wie....bvasa@op.pl

Ja mam 46 lat, ale nie jestem jakoby ten kaloryfer :-) też lubię pończoszki, kobiece piersi, mieszkam na śląsku :-)

Gość nie do wyrwania
ja mam fajnego ale nie do wypożyczenia

Gość gość
oj...cos mało tych facetów...wola młodsze...hahahaha

Gość gość
Celuj w wyższą grupę geriatryczną babciu.

Gość gość
i skończ z tymi zdrobnieniami, bo to żałosne - nózki, pazurki, paluszki, rzyg :O.

Gość babka 43
haha też jestem w tym wieku, ale nie szukam, tak sobie podczytuję i zastanawiam jak obraz tu malowany ma się do rzeczywistości ..?

Gość gość
Każda kobieta potrzebuje czułosci i odrobinki faceta,a im wino dojrzalsze tym lepsze...nie jakieś 18 tki co chwala sie ile która chłopaczków przeleciala.Sex to nie zabawa

Gość gość
ja mam 44 i lubie kobietki po 40tce.są takie namietne...ufff....i pięknie sie staraja dogodzic facetowi,sama rozkosz:)

Gość gość
ja lubie także fatalaszki do sexu,najlepiej pończoszki stylonowe do paska z taką sliczna manszetką jak kiedyś nosiły nasze babcie i ciocie...,nie jakieś nowoczesne z podgumowana koronką.tamte były i są sexi:)

Gość gość
stara krowa z sianem we łbie mdli mnie normalnie czy komuś jeszcze jest nie dobrze łapki w górę :-0

Gość gość
Nooo, ale najważniejsze, że ma cyt. "szpileczki, pończoszki i pomalowane pazurki u nóżek" :D :P. Kijem bym takiej słodkopierdzącej idiotki nie tknęła, gdybym była facetem.

Gość gość
Nooo, ale najważniejsze, że ma cyt. "szpileczki, pończoszki i pomalowane pazurki u nóżek" :D :P. Kijem bym takiej słodkopierdzącej idiotki nie tknęła, gdybym była facetem.

Gość gość

Gość gość