Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Goraca Zuzia

Chce mi sie seksu

Polecane posty

Gość Goraca Zuzia
A co was to tak interesuje? Mam 100 lat

Gość Goraca Zuzia
Dresiarz.....a Ty normalny jestes? Najpierw mi nagadasz, naplujesz I myslisz, ze bede udawac, ze deszcz pada. Poza tym jak jestes student, to mlody pewnie. No I musialys mieszkac w Londynie.....wiec wszystko jest na nie! No przecieeeee za stara jestem.....! Chamstwo I drobnomieszczanstwo! Nabijac sie z Zuzi....!

Gość Goraca Zuzia
Archeolog...... Pewnie bys mi gmeral tu I owdzie.....hmmmm.....zaczyna mi sie podobac ta mysl hihi :-)

Gość Gościuu
Uwielbiam długie gry wstępne! Szczupła kobieta, starsza ode mnie. Ekstremalny dreszczyk chęci popieścić Cię:)

Gość Goraca Zuzia
Gosciu.....ja tez uwielbiam :) a nie tylko rzniecie jak drewno w lesie...... Jakby mnie tak ktos popiescil....ehhhhh....polizal, wylizal......uuuuuooooooooooooooo!

Dresiarz.....a Ty normalny jestes? - badania trwają. Najpierw mi nagadasz, naplujesz I myslisz, ze bede udawac, ze deszcz pada. - dopiero mogę zacząć pluć, jeśli lubisz. chociaż mnie to nie kręci. Poza tym jak jestes student, to mlody pewnie. - słyszałaś o studiach zaocznych? albo o zjazdach dwu tygodniowych w czasie których zalicza się jeden semestr? No I musialys mieszkac w Londynie.....wiec wszystko jest na nie! - nie lubię Londynu, ale gdyby było warto mógłbym się pofatygować. daleko nie mam. No przecieeeee za stara jestem.....! - największa różnica wieku miedzy mną a kobietą z którą się spotykałem, randkowałem, nie tylko seksiłem, wynosiła 9 lat, to było parę lat temu, a ona miała 38 wtedy. Chamstwo I drobnomieszczanstwo! Nabijac sie z Zuzi....! - łaskawa jesteś, słyszałem już gorsze rzeczy z ust kobiety. Archeolog...... Pewnie bys mi gmeral tu I owdzie.....hmmmm.....zaczyna mi sie podobac ta mysl hihi - widzę, że zaczynasz łapać... o ile to nie bystry podszywacz. ;)

Gość Goraca Zuzia
Lubię czarne pałki wiecie ;)

Gość Goraca Zuzia
Kurde, musze sie w koncu zarejestrowac, bo zawsze znajdzie sie jakas menda, ktora sie podszywa.

Gość Gościuu
Zuziu, bez zobowiązań lizać mógłbym Cię ile byś chciała ;)...a potem namiętny seks by ciała mogły smukle pocierać się o siebie... Niestety odległość nie pozwala...jak napisałaś wyżej - Anglia.

Gość Goraca Zuzia
I co, ponoc taka pojeebana jestem I znalazl sie chetny na figo-fago. Szok. Jednak ten swiat jest porabany :)

Gość Gościuu
Życie jest jedno...trzeba z niego korzystać. Czasem na wariata :D

Gość Goraca Zuzia
używam tylko czarnych wibratorów 👄 mmmmmmmmmm

Gość Gościuu
Realnie do Anglii to palcem po mapie. Bilety drogie ;)

Gość Goraca Zuzia
moja c*pka jest sucha ciągle :( i tak brzydka jakaś :(

Gość Gościuu
Chętnie z wirtualnego zmienił bym się w realnego, gdyby Zuzia dałaby mi taką możliwość :)

Gość Goraca Zuzia
No tak....gosciu okazal sie sepem I najlepiej by chcial na krzywy ryj.....pewnie zonkos. Jak ja nie cierpie zonatych.....wredne mendy! Doopcyngiery od 7 bolesci! Juz ja znam ta kawe......facet nigdy nic nie robi bezinteresownie. No zesz fcuk, przeciez nie bede sie przeciez umawiac w ciemno, do tego na publicznym forum. Moze pojeebana jestem, ale chyba nie az tak...... Bez urazy, ale jakbys sie okazal ogrem, to tylko bys sie fkoorwil, ze tyle fatygi I na nic.

Gość Goraca Zuzia
Spadaj podszywaczu! Przeciez to nie moj stajl....hehe

Gość Goraca Zuzia
ja się pukam tylko z czarnymi małpakmi och !!! ale mi gorąco w moej starej c***e

Gość Goraca Zuzia
Won!

Gość mioisrysio
Zawsze mozna uzyc czarnej gumki ale starych smierdzacych c*p nie ruszam.

Gość Gościuu
Proszę wybaczyć...jeżeli zrozumiałaś mnie źle. Chciałem po prostu pomóc Ci się przełamać, delikatnie, powoli. Napisałaś "....ale bardzo brakuje mi seksu. To ostatnie lata mlodosci, a ja sie marnuje w tym beznadziejnym celibacie.". Nie jestem żaden zonkos, w roli ścisłości. Usuwam się, jeżeli da Ci to spokój ducha. Szanuję zdanie kobiet :). Dobrej nocy Zuzia. Buźki ;]

Gość Goraca Zuzia
Dobranoc gosciu.....:)

Gość Goraca Zuzia
podnecam was kochani wrrrrrrr jest jurna jak świnia wrrrrrrrrrr

Gość Goraca Zuzia
ale się uśmiałam już nie mogę ze śmiechu :D "ja tak podniecam młodych mężczyzn" :D