Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Goraca Zuzia

Chce mi sie seksu

Polecane posty

Gość Goraca Zuzia
2 lata a nie 3 ! To po pierwsze! No jakos zaden kochas nie narzekal I chcial wiecej, to chyba nie dlatego, ze ze mnie kloda? No nie? Ale robic za kolezanke z benefitami nie zamierzam I dlatego jestem sama. Po prostu! No przeciez wiecznie jeczycie do kobiet, zeby sie szanowaly, a jak ktoras sie szanuje, to znow wyzwiska..... Sami nie wiecie o co wam chodzi. A sex jest dla ludzi!

Gość Wyklęty nick
Kobieta zmienną jest...;-)

Gość Goraca Zuzia
Do gosc.... Tak rozgryzles mnie. Wlasnie dlatego. A teraz daj se spokoj I zegnam! Zadowolony?

Gość Wyklęty nick
brawo;-)

Gość Goraca Zuzia
Ale brawo, ze co?

Gość Roztańczony pył tego świata :D
A ty w ogóle coś robisz by mieć faceta czy tylko narzekasz na forum żeby kogoś poznać musisz się umawiać śmiało ! :)

Gość Wyklęty nick
:-PNie wiem za co te brawa, ale... co mi tam;-)

Gość Goraca Zuzia
No przeciez nie szukam se chlopa w sieci. Jeszcze nie oszalalam, choc kiedys sprobowalam I ucieklam z piskiem opon na zakrecie......never again! Ujdzielam sie towarzysko.....nie jakos z***biscie bardzo, ale jednak. No ale co z tego, jak wszedzie tylko doopcyngiery na 1 raz..... W doopie mam takich. Ja chce faceta niebanalnego!mjak bedzie mial fajny sprzet to chetnie sie zaopiekuje I sprzecikiem :)

Gość Wyklęty nick
Teraz się Tobie dostanie. Za szczerość:-)

Gość Wyklęty nick
:-D

Gość Gorace Zuzia
Ups..... No przeciez ten facet potrzebny nie tylko, zeby sobie patrzec gleboko w oczy I trzymac sie za reke. A jak mi sie facet podoba, to normalnie zamieniam sie w maszyne w lozu..... W innym wypadku nie chce mi sie nawet doopy ruszyc.

Gość KSIĄŻĘ NA SMOKU
Ach te dzisiejsz kobiety księżniczki ......dzisiejszy Książę wcale nie musi ratować damy w opałach i księżniczki od złego smoka.... tylko powinien sam zbudować twierdzę i zapłacić smokowi za obronę zamku przed dzisiejszymi kobietami-księżniczkami ....🖐️

Gość 754387509823052
doopcyngiery Dobre :D

Gość Gorace Zuzia
Z polakami nawet nie zaczynam, bo kazdy zainteresowany dopoki nie zdradze wieku.....a bozia mi urody nie poskapila, a natura delikatnie obchodzi z czasem. Wiadomo ze z czasem bedzie coraz gorzej, ale chyba nie z wygladem sie czlowiek wiaze, a z czlowiekem. 35 lat, mysle ze to dobry wiek, zeby sie zaczac rozgladac za ew mezem....a ci co twierdza, ze juz za pozno....niedlugo beda sie rozwodzic, bo sie zaczna sypac I partner odejdzie, bo zenil/wychodzil za maz za wyglad a nie osobe...,.. Mam ochote sie zakochac....to takie z***biste uczucie...ehhhh

Gość Wyklęty nick
💤:-o

Gość Gorace Zuzia
Ty Ksiaze...... Jakie ksiezniczki. Co Ty cierpisz na niedorozwoj emocjonalny, czy jak? Jako kobieta chcialabym byc doceniana......nie tylko w lozku.

Gość Prosto z krzaczorów :D
Z polakami nawet nie zaczynam, bo kazdy zainteresowany dopoki nie zdradze wieku No co ty gadasz kochaneczko wiek jeśli chodzi o miłość nie ma znaczenia i nie szufladkuj ludzi ludzie są różni Ps Twoją urodę nie wątpię kłaniam się złotko :)

Gość gość
z każdą wypowiedzią pogrążasz się coraz bardziej przed tymi którzy Cię czytają, kobieto, obudź się!

Gość Brzoskwinka ;)
Ale kretynka :o 🖐️

Gość Brzoskwinka ;)
przyszłaś tu się rozkobiecać czy kogoś poznać? :D hehehe i dziwić się że takie jak ty nie mają faceta...

Gość Goraca Zuzia
Do gosc.... A Ty tu jeszcze mnie czytasz. No nie mow, ze cie zaczynam pociagac. I co? Nagle stales sie moim pomagierem od dbania o moja reputacje?

Gość Wyklęty nick
hola, hola! Jak kretynka? Szczera to nie podoba się? :-)

Gość Goraca Zuzia
Moge I byc kretynka, ale to ja znajde sobie tego niebanalnego faceta, a reszta bedzie sie tylko na wzajem soba rznac.....bo do tego sie wiekszosc nadaje. No I rozumiem, ze okazywanie uczuc ukochanej osobie, to cos strasznego....hahahahaha. No tak, lepiej sie rznac I nawet nie rozmawiac....kazdy idzie do swego laptopa pokrytykowac innych na kafeterii.....hahahahah

Goraca Zuzia eee tam reputacja mnie też niektóre kobiety nazywają dżentelmenem a inne d*pkiem wiec to dyskusyjna kwestia :D nie daj się zwariować

Gość Goraca Zuzia
I co to do ch pana ma znaczyc to "rozkobiecac" ???

Gość gość
pomagierem od Twojej reputacji? coś w tym rodzaju. jak będziesz matką to do dzieci będziesz słała takie teksty jak tu posyłasz innym? jaki normalny facet chciałby taką matkę dla swojego dziecka? ja na pewno nie

Gość Brzoskwinka ;)
Goraca Zuzia Ja swoją kobiecością bym Cię zgniotła 🖐️

Goraca Zuzia Jesteś brunetką blondynką ? opisz trochę siebie Ps. Nie żebym coś sugerował możesz też wysłać jakieś roznegliżowane fotki w formacie jpg :D to oddało by lepiej treść niż słowa :D